Novice

May 7, 2023

4 najboljši zmagovalci nogometnih stav vseh časov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Nogomet je med najbolj enostavnimi športi za stave, s regulirane športne stavnice ponuja nešteto tekmovanj in trgov. Vendar včasih morda potrebujete več motivacije, ko iščete veliko izplačilo pri nogometnih stavah. Torej, ta objava navaja in razpravlja o štirih najboljših zmagah na nogometnih stavah v zadnjem času. 

4 najboljši zmagovalci nogometnih stav vseh časov

#1: Steve Whitely - 1,45 milijona funtov

Leta 2011 je Steve Whitely, 60-letni (takrat) oboževalec konjskih dirk, upal, da bo osvojil le nekaj funtov, potem ko je stavil 2 funta na nogometno tekmo z devetimi etapami in vstopnico za konjske dirke. To je bilo vse, kar je gospod Whitely potreboval, da je sprožil izplačilo, ki mu je spremenilo življenje. Zanimivo je, da je osvojil glavni dobitek, potem ko je podpiral razmeroma nezahtevne konje.

Pojasnil je:

"Težko je reči, kako sem prišel do svojih izbir. Sprva sem imel dva na vsaki dirki in to naj bi stalo 32 funtov, zato sem to opustil."

#2: Daman Chick - 1 milijon funtov

Leta 2016 je Daman Chick, opremljevalec kuhinj, zbral 1 milijon funtov zmage, potem ko je stavil na Portugalca Enderja in dosegel prvi gol v Finale Eura 2016 proti Franciji. Pri stavah na reguliranem spletnem mestu za športne stave v Veliki Britaniji je domačin iz Birminghama napovedal, da bo gol dosegel v 84. minuti, čeprav je strelec zadel v 109. minuti. 

#3: Mick Gibbs - £500K

Mick Gibbs, krovec in vztrajni ljubitelj nogometa, je leta 2001 prejel izplačilo v višini 500.000 funtov, potem ko je sklenil parlay stavo leta 2001. Navijač Manchester Uniteda je potreboval Bayern München, da bi osvojil evropski pokal, da bi njegov 15-etažni parley lahko preplul. Bayern se je vrnil po zaostanku z 1:0 in premagal špansko Valencio. Presenetljivo je, da je Mick Gibbs leta 1999 dobil akumulacijsko stavo v višini 157.400 funtov. 

#4: Anonimni igralec - £585K

Sezona 2015/2016 angleške Premier League je bila med najbolj presenetljivimi v zgodovini lige. V tej sezoni je Leicester premagal Arsenal in osvojil tako želeni pokal. Marsikdo ne bi napovedal izida, toda en anonimni stavitelj je stavil 20.000 funtov na klub za zmago v ligi s kvoto 5000:1. Stavnik je s to neugodno stavo dobil 585.000 GBP. 

To je nekaj najsrečnejših nogometnih stav v zgodovini igre. Pomembno pa si je zapomniti, da športne stave temeljijo predvsem na sreči, saj nobeni ekipi ni zagotovljena zmaga na tekmi. Zato stavite s strategijo in ne stavite več, kot lahko udobno izgubite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice