Novice

May 14, 2023

5 nogometnih zvezdnikov, ki obožujejo stave in igre na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Ujemanje punta je običajna praksa večine ljudi. Toda to lahko pritegne pozornost, ko si eden najbolj znanih nogometašev. Torej, kdo so nekateri od teh igralcev, ki se ne morejo upreti skušnjavi, da bi sklenili stavo, pa naj bo to konjska dirka, nogometna tekma ali vrtenje igralnega avtomata? V tem članku je seznam petih najboljših nogometašev, ki delijo enako navdušenje nad igrami na srečo. To je zanimivo!

5 nogometnih zvezdnikov, ki obožujejo stave in igre na srečo

Zlatan Ibrahimović

Zanimiva je zgodba Zlatana Ibrahimovića in stav/iger na srečo. Nekdanji švedski reprezentant ima finančne interese pri Bethardu s sedežem na Malti mesto za športne stave, kjer je solastnik od leta 2018. Fifa je dejala, da je to nezakonito, in je bil kaznovan s 50.000 evri. Tudi njegov takratni nogometni klub AC Milan je bil kaznovan s 25.000 evri. 

Wayne Rooney

Leta 2008 je Wayne Rooney, nekdanji napadalec Manchester Uniteda, v dveh urah izgubil osupljivih 65.000 funtov igranje video pokra. Odletel je nazaj v Manchester, medtem ko je njegova žena bila zdoma, preden je stavil največje vložke pri blackjacku in nenehno izgubljal. Rooney je mirno prenašal izgube, preden je prešel na ruleto, kjer je znova izgubil. Do zaprtja obrata je izgubil celotno plačo. Ta incident je Rooneyju prinesel mesto na tem seznamu.  

Tony Adams

Tony Adams, nekdanji branilec Arsenala, je bil znan po svojih trdih napadih na napadalce na igrišču. Toda to je nasprotje njegovega stavnega znanja. Nekdanji angleški reprezentant je bil alkoholik, ki je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola celo zaprt. Čeprav mu je Arsene Wenger pomagal prekiniti odvisnost od alkohola, je bil Tony Adams navdušen stavni igralec. Izgubil je veliko pri športne stave, mize za poker in ruleto. Zanimivo je, da je zdaj prenovljen človek, vodi kliniko za problematične hazarderje in alkoholike. 

Gianluigi Buffon

Nekdanji vratar Italije in Juventusa je bil deležen številnih stereotipov in škandalov s prirejanjem izidov, ki so grozili, da bodo iztirili njegovo slavno kariero. Pred finalom svetovnega prvenstva 2006 in leta 2012 je bil vratar del skupine, ki so jo preiskovali zaradi nezakonitih stav v vrednosti 1,5 milijona dolarjev. FIFA je obtožbe umaknila. 

Neymar Jnr

Nogometaš Brazilije in PSG-ja vam lahko zlahka prinese stavo na svoj dan. Toda Neymar ima poleg tega še druge sposobnosti igranje nogometa. Zna plesati, peti, igrati glasbila in staviti na poker, zlasti s prijatelji v spletnih igralnicah. 

Ali je ta članek zamudil ime, ki ga poznate? Gerard Pique, David Bentley, Joey Barton in Roy Carroll so druga pomembna imena v industriji stav. Vendar ne pozabite, da se zgodba pogosto ne konča dobro, saj večina trpi zaradi izgub, ki zamajejo kariero. Zato stavite s strategijo in odgovorno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice