Novice

December 8, 2021

Beli božič v stavah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Bele božične stave so ena najbolj briljantnih idej, ki popestrijo počitnice ob koncu leta. Gre za preprosto stavo, ali bo na božični dan snega. Nekateri od najboljše spletne stavnice ponudijo to stavo kot način obdarovanja svojih zvestih igralcev ob teh počitnicah ob koncu leta. Toda kako deluje?

Beli božič v stavah

Stava

Ljubitelji stav staviti na to, ali ena sama snežna kosma bo zapadla kadar koli v 24 urah od 25. decembra. Če oddelek Met poroča, da je sneg dejansko padel na katerem koli delu območja za stave, njihove stave zmagajo in se izplačajo.

Bele stave se danes izvajajo prek spleta. Spletna mesta za stave določijo določeno geografsko območje in nanj ponujajo stave. Ljudje zunaj tega območja lahko stavijo na bele božične stave. Vendar pa je uspeh stave določen s časom v kartiranem območju in ne s časovnim pasom igralca.

Bele božične stave se običajno izvajajo samo za zabavo.

Bele božične stavne kvote

Stavnice in strani za božične stave si prizadevajo, da bi drug drugega dosegle boljše. Čeprav večina stav ne zmaga, je zelo razburljivo dobiti ta redek dobitek na poseben dan v letu. Tako igralci kot spletne stavnice se zanašajo na meteorologe, da vedo, katere karte igrati. Ko se poročila Met spreminjajo, se spreminjajo tudi kvote za božične stave.

Danes obstaja veliko virov, ki jih lahko stavatelji uporabijo za sledenje vremenskim vzorcem poleg sledenja vremenarju. V večini spletnih brskalnikov in številnih spletnih forumih so na voljo vremenske posodobitve v živo, kjer strokovnjaki ponujajo vpogled v vremenske trende.

Različni deli sveta doživljajo različne vremenske razmere med božičem. Na splošno so topla območja vedno območja z visokim tveganjem, na katera lahko postavite belo božično stavo. Toda predstavljajte si, kakšno nagrado bi lahko prinesla majhna stava na takšnem območju! Stave na božične kvote na takšnem območju lahko močno povečajo vznemirjenje dneva!

Božična stavna mesta

Kot vedno je pametno igrati pri najboljših spletnih stavnicah. Spletne stave morajo biti varne; ni kraj, kjer igralcu ukradejo svoje podatke ali postane razočaran zaradi nesramne podpore strankam. Vedno igrajte pri spletni stavnici, ki ima dobre ocene. 

Igralci morajo pogledati tudi druge ponudbe, ki jih ponuja božično stavno mesto. Ker je to način obdarovanja, vodilne stavnice včasih dajejo nore ponudbe. Igralci lahko uživajo bonusi dobrodošlice, pospešene stave, bonusi za depozite in bonusi za napotitev. Tudi darila so odlična za pozornost.

Kljub temu je zelo pomembno ohraniti zabaven vidik stav, zlasti na beli božič. Stava ne sme uničiti božiča; vložek majhen. Kot se pogosto zgodi, praznični čas prihaja z zastrupitvijo v mnogih krogih. Zdi se, da občutek za čas izgine. Da ne bi zamudili, je dobro, da stavo oddate zgodaj. Dan ali dva pred začetkom praznovanja. Tudi zgodnje stave bodo verjetno imele boljše kvote. Zakaj ne bi vložili cel mesec prej?

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice