Novice

October 13, 2023

BetConstruct želi preoblikovati sektor prenosa v živo z novo platformo OTT

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

BetConstruct, vodilni dobavitelj tehnologije za športne stave, je izdal novo platformo OTT za revolucijo pretočnih storitev. Ta platforma ponuja globalni doseg prek FastMedia, kar omogoča pretakanje športa s katerega koli območja.

BetConstruct želi preoblikovati sektor prenosa v živo z novo platformo OTT

Rešitve OTT so revolucija za ponudnike pretakanja v živo, saj jim omogočajo, da oblikujejo platformo, ki ustreza individualnim zahtevam določenih blagovnih znamk in pretočnih korporacij. To intuitivno in hitro skrbniško orodje olajša prilagajanje in sestavljanje platforme, ki natančno ustreza viziji stranke.

S to tehnologijo lahko operaterji športnih stav ustvarijo prilagojene modele na podlagi lastnih preferenc in preprosto dodajo plačilne procese za platformo OTT. Poleg tega so na zahtevo na voljo dodatne storitve Fast Media.

Izdelek OTT je na voljo v različnih oblikah, vključno s spletno in mobilno. Ta izdelek lahko uporabite tudi na športne stave in aplikacije za igre na srečo, ki so brezplačno dostopne v App Store, Play Market, Apple TV in Android TV. Poleg tega so na zahtevo stranke na voljo aplikacije Smart TV po meri. 

Po navedbah BetConstruct, bo platforma OTT ponujala dinamično, uporabniku prijazno in prilagodljivo izkušnjo, ki vključuje dostop do:

  • Pretakanje v živo in vsebina VOD
  • Monetizacija prek naročnin in PPV
  • Večkanalno oddajanje
  • Večjezična podpora

Ta objava je odličen dodatek BetConstructovi zbirki športnih stav in tehnoloških izdelkov za igre na srečo. Prejšnji mesec je družba objavila a partnerstvo z XGateway, vizionarskega in dinamičnega ponudnika plačilnih storitev. 

Še istega meseca je začel delovati ponudnik programske opreme Stavi enostavno, večplatformna rešitev za razvoj mobilnih iger na srečo in aplikacije za športne stave. Ponuja več integracijskih možnosti za izboljšanje sodelovanja in interakcije uporabnikov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice