Novice

November 1, 2023

Izjemna predstava s klopi: potencialna obremenitev za Boston Celtics

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Uvod

Med sezono je klop Boston Celticsa obkrožala optimizem. Ko pa se je sezona začela, je postalo jasno, da klop ne deluje dobro in bi lahko predstavljala težavo za ekipo v prihodnosti.

Izjemna predstava s klopi: potencialna obremenitev za Boston Celtics

Slabe predstave

Vračajoči se veterani s klopi, kot sta Payton Pritchard in Al Horford, niso izpolnili pričakovanj. Pritchard, ki je v pretekli sezoni težko našel minute, je dobil več časa za igranje, vendar ni imel velikega vpliva. Na prvih treh tekmah je skupno dosegel le 2,3 točke in imel slab odstotek meta. Horford, ki se prilagaja svoji novi vlogi šestega igralca, se prav tako spopada s povprečjem 5,3 točke v karieri ob 36,8-odstotnem metu.

Razočarajoči prispevki

Drugi igralci s klopi, vključno s Samom Hauserjem, Lukom Kornetom in Oshaejem Brissettom, prav tako niso bistveno prispevali. Hauser in Kornet sta skupaj dosegla le 11 točk zaradi slabih odstotkov meta. Brissett, za katerega se je pričakovalo, da bo ključna okrepitev, je na dveh tekmah dosegel le dve točki.

Splošna zmogljivost na mizi

Celotna klop Celticsov je bila preslaba. Trenutno so najslabši v ligi NBA po odstotkih zadetkov in metov med igralci s klopi. Čeprav obstaja upanje, da se bodo igralci, kot sta Horford in Pritchard, izboljšali, ko se bodo prilagodili novim vlogam, se bo morala klop okrepiti in zagotoviti podporo ekipi.

Potreba po izboljšavi

Kljub močnemu začetku sezone Celticsov ostaja klop potencialna ovira za ekipo. Začetna peterka je mogočna, a bodo za uspeh potrebovali pomoč s klopi. Za Celticse je ključnega pomena, da se lotijo ​​težav s svojo klopjo in najdejo načine za izboljšanje svoje učinkovitosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice