Novice

June 29, 2022

Melbetov nov rob stav

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Melbet je znan po svojih izjemnih storitvah športnih stav. Igralci, ki uporabljajo ponudnika, se lahko udeležujejo različnih športnih dogodkov, ki so na voljo. Platforma se je od svojega začetka znatno razvila, da bi svojim uporabnikom zagotovila storitve svetovnega razreda.

Melbetov nov rob stav

Obstaja več kot dvesto športnih dogodkov, na katere lahko igralci stavijo vsak dan. Stran je primerna tako za nove kot za izkušene stava. Nekateri vidni športni uporabniki, ki jih lahko najdejo na Melbetu, so Formula 1, Floorball in baseball. Pri ponudniku so med drugimi športi na voljo tudi keglje, snooker, curling in smučanje.

Melbet ponuja več kot 20.000 stavni dogodki pred tekmo na mesec. Zagotavljajo tudi storitev pretakanja v živo, ki prenaša tekme v visoki ločljivosti iz najpomembnejših lig, vključno z La Ligo, Bundesligo in Premier League.

Najpomembnejša lastnost pa je multi-Live. Funkcija omogoča strankam, da gledajo in stavijo na do štiri različne športne dogodke hkrati. Melbet ima tudi medijsko partnerstvo s špansko La Ligo. Tekmujejo veliki klubi, kot sta Real Madrid in Barcelona, in partnerstvo je eden njihovih najbolj opaznih uspehov.

Bonusi pri Melbetu

Bonusi in promocije so metode, ki jih uporabljajo številna podjetja za spletne stave in igre na srečo, da pritegnejo nove potrošnike in obdržijo obstoječe. Bonusi so na voljo v različnih oblikah, tudi kot bonus za prvi depozit za nove stranke ali brezplačne stave, če dosežejo določene pogoje, ki jih določi spletno mesto. Pri Melbetu obstajajo številne tekoče promocije.

Bonus za promocijsko kodo

Uporabniki lahko z uporabo kode prejmejo do 100 $. Promocijska koda je fantastična ponudba in na voljo je več ponudb. Druge ponudbe dobrodošlice so na voljo za druge države po vsem svetu. Da bi bili upravičeni do bonusa, morajo igralci vložiti najmanj 10 $.

Če želite uporabljati vse, kar ponuja spletna stran Melbet, morate najprej ustvariti račun pri športni stavnici. Za darilo dobrodošlice v vrednosti do 130 $ (100 €) morajo igralci vnesti promocijsko kodo STYVIP1. Obstajajo namenske strani, ki ponujajo več nasvetov in informacij v zvezi s promocijsko kodo.
Igralci lahko zaključijo postopek registracije na več različnih načinov. To lahko storite z enim klikom, telefonom, e-pošto in socialnimi mediji. To ni zapleten postopek, vendar morajo Melbetu zagotoviti točne informacije.

Bonusi dobrodošlice za nove igralce

Melbetov bonus dobrodošlice je predmet posebnih pogojev in omejitev. Za začetek je vsaka stranka upravičena do enega bonusa dobrodošlice. To velja za naslov za eno družino, skupni računalnik in skupni naslov IP. Uporabniki ne morejo odpreti več računov Melbet z istimi podatki o računu, kot so bančni račun, kreditna kartica, spletni plačilni račun ali elektronski naslov. Če se ugotovi, da je nekdo izkoristil bonus ponudbo, bo račun Melbet preklican.

Pogoji za bonuse dobrodošlice

Spodbudo je treba porabiti v 30 dneh po datumu njene veljavnosti. Poleg tega morajo igralci uporabiti celotno vrednost bonusa, preden dvignejo sredstva s svojega računa. Pred umikom morate izpolniti vse ostale pogoje bonusa. V nasprotnem primeru bo bonus in ves zaslužek izgubljen. Melbet si pridržuje tudi pravico, da odobri ali prekliče bonus, če meni, da je to potrebno.

Uporabniki morajo staviti 12-kratni znesek bonusa v akumulacijskih stavah, da so upravičeni do bonusa. Vsaj trije dogodki morajo biti vključeni v vsako zbirno stavo. Pri akumulacijski stavi morajo imeti vsaj trije dogodki kvoto 2,10 ali več. Ko so vse stave s tem zneskom poravnane, se zahtevani znesek stave šteje za izpolnjenega. Druge promocijske ali posebne ponudbe ni mogoče kombinirati z bonus dobrodošlice. Pred izpolnitvijo zahtev za bonus stave lahko igralci dvignejo svoja sredstva in izgubijo nagrado in vse povezane zmage.

Brezplačna stava za rojstni dan

Melbet želi, da imajo uporabniki edinstveno izkušnjo stav. Tako na igralčev najpomembnejši dan v letu ponuja poseben rojstnodnevni bonus. Če želi nekdo biti upravičen do rojstnodnevnega bonusa, mora imeti polog najmanj 100 € in imeti svoj račun vsaj 30 dni. Prav tako mora biti nekdo aktiven v zadnjih 30 dneh pred rojstnim dnevom in mora biti izpolnjen osebni profil.

Partnerstvo z ganskim WSbettico

Melbet in Bettico sta se združila, da bi igralcem olajšala podvajanje stavnih listkov z obeh strani. Ta nova funkcija omogoča igralcem, da delijo stavne liste s svojimi prijatelji. WSbettico je prva platforma za družabne stave na svetu, ki temelji na blockchainu. To bo stavam zagotovilo konkurenčno prednost na trgu stav. Z žetonom WSC lahko uporabniki dostopajo do različnih kvot, prodajajo verjetno zmagovalne kvote, sodelujejo pri P2P stavah in ustvarijo osebni stavni dogodek.

Cilj ponudnikov je vzpostaviti okolje, primerno za igranje različnih zanimivih iger NFT in VR in dostop do različnih donosnih naložbenih dobrin s pomočjo priporočil WSC AI. Dva druga razloga za pridružitev temu projektu sta Mentors World in WSC Metaverse.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

2024 Genesis Invitational: favoriti, kvote in napovedi
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, kvote in napovedi

Novice