Novice

August 31, 2022

Najboljša stavna mesta za tenis

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tenis je izjemno priljubljen šport, ki je med top 5 najbolj priljubljenimi športi na svetu in drugi najljubši šport v Združenem kraljestvu. Teniške stave imajo dolgo zgodovino, skoraj tako dolgo kot najljubše konjske dirke vseh časov. Poleg tega je po vsem svetu ogromno teniških lig in turnirjev za grand slam, ki ponujajo veliko priložnosti za športne stave skoraj vsak dan.

Najboljša stavna mesta za tenis

Zvezdniki so postali znana imena in mnogi ljudje, ki radi stavijo na šport, bodo izkoristili priložnost, da stave na svoje najljubše zvezdnike. Pojav spletne športne stave je naredil stave na ta šport še bolj priljubljene in lažje dostopne za oboževalce po vsem svetu. Obstaja veliko različnih trgov, na katere lahko stavite, vključno s številnimi možnostmi stav v živo pred tekmo in med igro ter terminskimi stavami.

Najboljša stavna mesta za tenis

Nekatere izmed najboljših stavnih strani za stave na tenis lahko najdete na https://bettingranker.com/. Tukaj navedena spletna mesta so zakonita in vredna zaupanja ter imajo licence najbolj cenjenih licenčnih organov na svetu, kot je Curacao. To pomeni, da bodo podatke o svojih igralcih in transakcije varovali, tako da lahko igralci svobodno stave na njihovih spletnih mestih brez kakršnega koli tveganja. 

Med seboj ponujajo prisotnost v skoraj vsakem kotičku sveta in imajo izjemno veliko jezikov, ki vsem ljudem omogočajo jasno razumevanje spletnih mest. Spletna mesta ponujajo tudi široko paleto možnosti plačila, ki omogočajo enostaven dostop vsem njihovim igralcem.

Ta spletna mesta za stave so na voljo na spletu in tudi prek mobilnih aplikacij z dobro zasnovanimi, intuitivnimi spletnimi mesti, ki jih je enostavno krmariti, zaradi česar je stave preprosto. Ponujajo nekaj zelo privlačnih bonusov dobrodošlice, ki jih je relativno enostavno izkoristiti, kot tudi nagrade za zvestobo za njihove uveljavljene igralce. Na teh straneh bodo igralci našli nekaj najboljših kvot, ki so na voljo v panogi s 95-odstotnim in višjim odstotkom izplačila. Strani poleg tenisa ponujajo še veliko različnih športov, tako da se najde kaj zanimivega za vse ljubitelje športnih stav.

Vrste priljubljenih stav na tenis

Tenis je postal izjemno priljubljen šport za stave zaradi širokih možnosti, ki so na voljo stavnikom. Poleg tega je igra med dvema osebama (ali 4 v dvobojih dvojic) bolj razburljiva in morda nepredvidljiva, še posebej, če se eden od igralcev poškoduje ali ne igra tako dobro, kot običajno. Poleg običajnega vrste stav, tenis ponuja neverjetno število različnih priložnosti za stave v igri na podlagi točk, iger in nizov.

Moneyline stave

To so najbolj preproste stave in preprosto napovedujejo, kdo bo zmagal tekmo ali turnir. Ker je običajno jasen favorit, kvote za zmago najljubšega igralca niso ugodne za veliko izplačilo, vendar so običajno boljše od enakega denarja. Če pa zmaga slabši, je to lahko donosen šport za stave.

Stave na razpon igre (hendikep)

Stave na porazdelitev iger so stave na to, koliko iger bo eden od obeh igralcev dobil v dvoboju. Ne temelji na tem, kdo bo zmagal na tekmi, ampak na tem, kako se bodo igralci izkazali. Stavniki imajo boljše možnosti za zmago s temi razmiki, še posebej, če obstaja jasen favorit za zmago. 

Hendikepi so dodeljeni 2 igralcema, da "izravnata igrišče". Končno število osvojenih iger vsakega igralca se prilagodi z dodajanjem ali odštevanjem hendikepov in če so stavniki pravilno napovedali, zmagajo.

Set Spread (Handicap) stave

Ta vrsta stav je zelo podobna razdelitvi iger, vendar se izvaja na podlagi nizov, dobljenih v tekmi. Ker so igralni pogoji izenačeni, lahko stavci dobijo ugodnejše kvote za zmago. Tudi na najmanj priljubljenega igralca lahko stavite na zmago enega ali dveh nizov v dvoboju, tudi če dvoboja ne zmaga dokončno.

Stave nad/pod

Ta vrsta stave je stava na število nizov, potrebnih za zaključek igre. Stavniki stavijo na to, ali bo za tekmo več (več) ali manj (manj) nizov, kot ocenjujejo stavnice. Tekme treh nizov bodo vedno imele črto nad/pod 2,5 niza. Preprosto povedano, stave na več pomenijo, da bo tekma trajala 3 nize. Stave pod pomenijo, da bo zaporedna zmaga v 2 nizih.

Nasveti za športne stave

Tenis je edinstvena igra in ima nekaj edinstvenih lastnosti, ki jih je treba upoštevati pri odločanju o tem, kdo in kje bo stavil. Najprej je tu podlaga za igranje, bodisi trda, glina ali trava. Vsaka od teh površin omogoča drugačno vrsto igre in teniški igralci so lahko bolj nadarjeni na določenih površinah. 

Tako kot pri vseh športih je treba statistiko igralcev skrbno preučiti, da ugotovimo, v katerih vidikih igre blestijo, ali gre za število brejk točk, ki jih osvojijo, ali število neizsiljenih napak itd. Preučevanje, kako igralci delujejo v določenih okoliščinah, lahko da stavnicam več možnosti za donosne stave.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice