Novice

March 2, 2022

Najbolj kul zimski športi za stave

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Športi na snegu ali ledu se imenujejo zimski športi. Za razliko od poletnih športov imajo zimski športi krajšo sezono od novembra do februarja. Nekateri dogodki, kot so zimske olimpijske igre, so na sporedu vsaka štiri leta. Zimske olimpijske igre predstavljajo najbolj vznemirljive priložnosti za spletne športne stave. Kljub temu je za stave na voljo več letnih in polletnih zimskih športov.

Najbolj kul zimski športi za stave

Tradicionalno se te igre izvajajo na naravno mrzlih območjih, vendar umetni led zdaj omogoča, da se igrajo na različnih mestih in za daljša obdobja. Večina jih je različic smučanja, sankanja, hokeja na ledu in drsanja. Lahko so tekmovalni ali nekonkurenčni, zato je ključnega pomena, da se naučite, kako deluje vsak, preden izberete eno izmed najboljših športnih knjig. Tukaj je pogled na različne zimske discipline šport v spletnih stavnicah.

Stave na hokej na ledu

Poletne olimpijske igre leta 1920 so zaznamovale olimpijski prvenec hokej na ledu. Leta 1924 je šport postal del programa zimskih olimpijskih iger. Z 12 moškimi in 10 ženskimi ekipami, ki sodelujejo na Pekingu 2022, je šport še vedno glavni v koledarju zimskih športov. Zlato medaljo običajno prejmejo ZDA, Kanada, Finska, Rusija ali Švedska. Najbolj zastavljene stave na trgih hokeja na ledu pri stavnicah vključujejo zmagovalca tekme, dokončnega zmagovalca, podaljške in nad/pod/.

Smučarski skoki

Zimski športi niso popolni brez ikoničnih dogodkov v smučarskih skokih. Tekmovanje vključuje tekmovalce, ki letijo po klancu navzdol, preden se spustijo po drugi smučarski rampi, kjer poskušajo premagati najdaljšo možno razdaljo. Trenutno je svetovni rekord 246 m.

Smučarski skoki se začnejo s 50 tekmovalci, ki morajo opraviti dva kroga. Zadnji krog je rezerviran za le 30 tekmovalcev. V zadnjih dveh krogih je zmagovalec izbran na podlagi najvišjega skupnega števila točk. Večina športnih stavnic ponuja spletne stave na smučarske skoke, tako da igralci ne bodo imeli težav z iskanjem.

Alpsko smučanje

Je ena izmed bolj priljubljenih možnosti spletnih stav na zimske športe. Vključuje drsenje po zasneženih pobočjih z veliko hitrostjo s smučarskimi vezmi s fiksno peto in izogibanje oviram po vijugastih poteh. Zimska športna sezona ponuja številne možnosti alpskega smučanja, kot so smuk, slalom, veleslalom in superveleslalom. Običajne stave vključujejo najboljše tri uvrstitve, dvoboj in dokončnega zmagovalca. Tisti, ki želijo staviti na to igro, bodo te discipline našli v športnih stavnicah, predstavljenih na tej strani.

Tek na smučeh

Tek na smučeh, imenovan tudi XC, se je začel leta 1977. Vsako leto tekmuje več kot 41.000 športnikov. Z nešteto individualnih in ekipnih disciplin je idealna izbira za izkušene igralce. Tekmovalci se morajo potiskati naprej s koraki ali s smučarskimi palicami. Norveška je v zadnjem času prevladovala, potem ko je osvojila najvišje medalje na zadnjih treh tekmah na smučeh. Med petimi najboljšimi športniki olimpijskih iger v Pyeongchangu leta 2018 je veliko prihajalo iz Norveške. Ni presenetljivo, da so stave na zimskih olimpijskih igrah naklonjene norveškim igralcem.

Številni oboževalci stavijo na ekipni sprint klasični, štafetni, moški 15 km klasični, ženski 10 km klasični in prosti slog. Tako kot alpsko smučanje tudi tek na smučeh ponuja stave, kot so zmagovalna marža, predhodni zmagovalec, dvoboj in trije najboljši.

biatlon

The biatlon združuje streljanje s puško in tek na smučeh, zaradi česar je gledanje in stavljanje bolj zabavno. Kvote za biatlon imajo pomembnejše marže kot pri drugih zimskih športih. Zimska športna sezona predstavlja neverjetno visoke kvote na posameznih trgih stav.

Umetnostno drsanje

Umetnostno drsanje je vse o vznemirljivih dejanjih, kot so obračanje, skakanje, stopanje in vrtenje na ledu pokritih površinah. Večina stavnih možnosti je na voljo pozimi. Umetnostno drsanje je še posebej priljubljeno v Rusiji, Kanadi, ZDA in skandinavski regiji. Ljubitelji, ki želijo staviti na ta zimski šport, lahko napovejo skupne stave na točke, drsalce, ki bodo dosegli stopničke, in dokončnega zmagovalca.

Hitrostno drsanje

Na zimskih olimpijskih igrah je 14 dogodkov v hitrostnem drsanju. Vključujejo en krog, razen dirk na 500 m, ki trajajo dva kroga. Skupni zmagovalec se določi glede na njihov čas in hitrostni rekord. V hitrostnem drsanju je trenutno najboljša Nizozemska, ki je osvojila 121 medalj, od tega 42 zlatih. Spletne športne stavnice ponujajo kvote za dokončne zmagovalce za moške in ženske ekipe.

Iskanje najboljše spletne stavnice za zimske športe

Kdor želi staviti na zimske športe, naj izkoristi spletne strani za športne stave. Preprosto se je ujeti v vznemirjenje zimskih športov, saj številne stavnice prikazujejo donosna izplačila in mamljive kvote. Od zimskih olimpijskih iger, svetovnih zimskih iger, evropskih zimskih iger do zimske univerzijade ni lahko izbrati trga stav. Zaradi razširjenih primerov spletnih prevar je ključnega pomena, da izberete spletna mesta za zimske športe s strogimi varnostnimi ukrepi.

Licenciranje se je izkazalo za najbolj zanesljivo lastnost spletne športne stavnice. Igre na srečo na nelicenciranih mestih so najlažji način, da postanete žrtev internetnih goljufij. Bonusi in promocije prispevajo k zabavi. Igralci nikoli ne smejo pozabiti, da je njihova sreča odvisna tudi od pogojev, povezanih z njihovimi želenimi platformami. Preden stavite na katero koli igro, je vredno preveriti drobni tisk.

Skrivnost pridobitve pomembne nagrade je v prepoznavanju stavnice z nadpovprečnimi kvotami. Izbira širokega spektra stavnih trgov je zelo pomembna. Dobra zimska športna zveza ima veliko različic vsakega športa in znatne stopnje izplačil.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

2024 Genesis Invitational: favoriti, kvote in napovedi
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, kvote in napovedi

Novice