Novice

December 22, 2021

Najboljše novoletne konjske dirke

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Upajmo, da bo leto 2022 prvi normalen začetek leta po dolgem času. No, svet je zamudil šele leto 2021, a res se zdi kot stara, kajne? Z normalnimi dejavnostmi, ki se nadaljujejo skoraj povsod po svetu, konjske dirke je ena izmed aktivnosti, ki so jo oboževalci nestrpno čakali. Povsod bo na voljo veliko akcije; noben oboževalec ne sme zamuditi. 

Najboljše novoletne konjske dirke

Novoletne dirke Sky Cityja

V Aucklandu na Novi Zelandiji bodo ljubitelji dirk leto odprli z vsestransko zabavo na dirkah iz Sky Cityja. Dogodek se prične ob 11.00 in traja do 18.00, ko bo potekala zadnja dirka. V pestrem dnevu bo vodilo osem dirk, med njimi Rich Hill Mile in finale prvenstva. 

18+ dirkači so dovoljeni na stojnici Cuvée Ground Floor Ascot, kjer lahko uživajo v DJ glasbi, medtem ko gledajo šprinte. Obstaja prostor za družinsko zabavo, kjer lahko otroci uživajo v poskočnih gradovih in še veliko več. Otroci, mlajši od 15 let, imajo brezplačen vstop. Za tiste, ki imajo radi sproščeno vzdušje, je trata Champagne Lawn popolno mesto za neposreden ogled doma. Tukaj se lahko ohladijo z brezplačno Bloody Mary ali katero koli drugo alternativo po svoji izbiri.

Novo leto v Cheltenhamu

Cheltenham je sinonim za šport kraljev in je splošno znan po stavah na konjske dirke. Dandanes so spletne stavnice zamenjale večino starih stavnic. Tečaj bo leto začel z neverjetno akcijo National Hunt (spet), na kateri bodo Bootleg Beatles in skupine Premier Beatles zabavali obiskovalce dirk na zabavi po koncu. kaj je bolje? Imajo mobilno aplikacijo, s katero lahko dirkači digitalno spremljajo dirke in osvojijo neverjetne nagrade.

Viseča skala za novo leto

Obiskovalci dirk v Viktoriji bodo uživali v dnevu Covidsafe na skali, še enem dogodku, ki ga imajo radi najboljše spletne stavnice in igralci. Proga, ki se nahaja 44 milj (70 km) od Melbourna, ponuja veliko dirkalnih in zabavnih dejavnosti za vso družino. To bo odličen dogodek za viktorijane, ki se bo razkril, ko bo dolgotrajna zapora olajšala.

Stave na konjske dirke

Spletne stave so zavzele mesto stojnic na konjskih dirkah. Igralci lahko zdaj stavijo na katero koli dirko po svetu iz udobja svojih domov. Edini previdnostni ukrep, ki je potreben pri spletnih stavah na konjske dirke, je izbira najboljše stavnice. To so stavnice z varnimi in varnimi spletnimi mesti, na voljo na lokaciji igralca, enostavno krmarljiva, hitra pri transakcijah in zagotavlja učinkovito podporo strankam.

Igralci bi morali tudi izkoristiti promocije, ki jih ponuja večina spletnih strani za stave na konjskih dirkah v novem letu. Trenutno lahko uživate v številnih bonusih, mnogi z sproščenimi pogoji. Nekatere hiše dajejo tudi brezplačne stave, stave akumulatorja in netvegane stave, kjer se igralčev denar povrne, če njihova stava ne zmaga. Uživajte v najboljših dirkah in najboljših spletnih konjskih stavah na samem začetku leta. Dobrodošli v letu 2022 v stilu!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice