Novice

July 3, 2023

Podjetje Citizen naredi novo ključno imenovanje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Citizen, ena izmed vodilnih plačilnih možnosti na spletnem stavnem prizorišču, je Tobyja Sucharova napovedala za svojega novega direktorja tehnologije. Preden se je pridružil Citizenu, je Sucharov delal kot vodja inovacij v Združenem kraljestvu in kasneje kot vodja platforme za igre kot storitev (GPAS) pri Playtechu.

Podjetje Citizen naredi novo ključno imenovanje

Sucharov prinaša bogate izkušnje v industriji iGaming pri širjenju tehnoloških izdelkov, ki služijo stotinam ponudniki športnih stav po vsem svetu. prej Playtech, Sucharov je delal z Williamom Hillom v oddelku za avtomatizirane športne cenovne sisteme.

Citizen je pred kratkim opravil več novih imenovanj na višjih položajih, da bi okrepil svoje strateške načrte in globalno privlačnost. Eno najpomembnejših imenovanj v podjetju je imenovanje Sarah Ahle, zdaj vodje skladnosti.

James Neville, soustanovitelj in glavni izvršni direktor podjetja Citizen, je dejal, da se podjetje pripravlja na večjo širitev v drugi polovici leta 2023. Zato je nujno imeti izjemno vodstveno ekipo, ki bo spodbudila in vzdrževala podvig.

Neville je dodal:

"Toby prinaša veliko bogastvo izkušenj iz sektorja iGaming in tehnoloških rešitev za povečanje obsega, in veselimo se sodelovanja z njim pri naši misiji, da poenostavimo način plačevanja z izkoriščanjem inovacij v alternativnih načinih plačila."

The ponudnik plačilnih storitev upa, da bo imenovanje Sucharova za glavnega tehnološkega direktorja povečalo plačilno storitev podjetja z računa na račun za podjetja v več panogah in na lokacijah.

Ko je komentiral svoje novo imenovanje, je Sucharov dejal, da je navdušen, da je del pospeševalne faze za Citizen, podjetje z zanesljivim izdelkom, ki lahko koristi številnim industrijam. Prepričan je, da se bo podjetje še širilo, in vesel je, da ima vlogo pri njegovem prihodnjem napredku.

Novi tehnični direktor je dodal:

»Ker prihajam iz ozadja iGaminga, sem od trenutka, ko sem videl tehnologijo, ki je podlaga za plačilno rešitev Citizen, razumel potencial izdelka. Čeprav na prvi pogled gre pri odprtem bančništvu za varna plačila, verjamem, da dodana možnost povezave uporabnikov z njihovo banko računov in dokazovanje lastništva z večfaktorsko avtentikacijo bo spremenilo igro v panogah, ki so tarča goljufij ali imajo stroge zahteve poznavanja svoje stranke (KYC).«

Vendar se zdi, da odhod Sucharova ne vpliva na poslovanje Playtecha. Dobavitelj tehnologije za športne stave je nedavno objavil dogovor z La Française des Jeux (FDJ), enega vodilnih ponudnikov iger na srečo v Francija. Playtech bo francoskemu operaterju v tem poslu zagotovil svoje storitve poker omrežja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice