Novice

September 26, 2023

Prejmite nazaj polovico svojega prvega pravega denarja pri Raboni vsak teden

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Rabona nikoli ne razočara, ko gre za bonuse in promocije za igralce športnih stav in igralnice. Po vpisu vas bo stavnica nagradila s 100 % do 100 € ponudbo dobrodošlice. Po tem postanejo stvari še bolj koristne, saj stavnica izvaja številne dnevne, tedenske in mesečne promocije.

Prejmite nazaj polovico svojega prvega pravega denarja pri Raboni vsak teden

Torej, v današnjem pregledu bonusov boste izvedeli več o Raboninem tedenskem reload bonusu. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o minimalnih kvotah, zahtevah za prevračanje, odstotku ujemanja in drugih pogojih.

Kaj je tedenski bonus za ponovno polnjenje pri Raboni?

Promocija Weekly Reload Bonus pri Raboni je preprost bonus za športne stavnice. V tej ponudbi vas bo stavnica nagradila s ponudbo tekme za vaš prvi depozit v tednu. Preprosto povedano, to je tedenski bonus, ki ga lahko igralci zahtevajo samo enkrat na teden.

Rabona obljublja zvestim igralcem, ki vplačajo med tednom, 50 % bonus za tekmo, dosegel 500 €. To pomeni, da če je vaš prvi depozit v tednu 100 €, vas bo športna stavnica nagradila s 50 € bonusa, ki ga ni mogoče dvigniti. Če želite zahtevati celoten paket bonusov, morate položiti vsaj 1000 €.

The regulirano spletno mesto za športne stave trdi, da je bonus na voljo za zahtevanje enkrat na teden od ponedeljka 00:00 do nedelje 23:59 UTC. Prav tako lahko stavniki iz držav, kot so Azerbajdžan, Gruzija in Tadžikistan, zahtevajo največji tedenski bonus v višini 200 €.

Pogoji in določila tedenskega bonusa za ponovno nalaganje

Rabona jasno navaja, kaj morajo storiti stavniki, da zahtevajo ta bonus ali se izognejo diskvalifikaciji. Prvič, minimalni kvalificirani depozit za to tedenski bonus je 20€. Stavniki lahko vplačajo v drugih valutah, kot so HUF, INR, JPY, CAD, AUD in več, čeprav se znesek razlikuje glede na valuto.

Stavnica tudi pravi, da morajo stranke 8-krat prevrniti polog in znesek bonusa pri posameznih športnih stavah s kvoto najmanj 2,00 na nogo. Lahko pa prevrnejo bonus na večkratne stave s kvoto najmanj 1,50. Igralci iz Norveške, Finske, Avstrije in Nemčije morajo obnoviti bonus in položiti vsaj 6-krat, preden podajo zahtevo za izplačilo.

Drugi pogoji za uporabo tega bonus za športne stavnice vključujejo:

  • Najvišja stava, ki se šteje k stopnji stav, je 50 €.
  • Izplačilo, sistemske stave in bonus stave ne prispevajo k stopnji stav.
  • Največji znesek, ki ga lahko osvojijo igralci, je 10-kratni bonus za ponovno nalaganje.
  • Stavniki morajo bonus staviti v 30 dneh.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice