Novice

February 12, 2024

Super Bowl 58: prvi in ​​kadar koli izbrani strelec za touchdown

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Pričakuje se, da bo prihajajoči Super Bowl 58 predstavil dve najboljši obrambi v ligi NFL, vendar to ne pomeni, da v nedeljo na stadionu Allegiant ne bomo videli nekaj razburljivih iger s touchdownom San Francisco 49ers in Kansas City Chiefs.

Super Bowl 58: prvi in ​​kadar koli izbrani strelec za touchdown

Na lanskem Super Bowlu je Jalen Hurts iz Philadelphia Eagles dosegel prvi touchdown le pet minut po začetku tekmovanja. Vendar pa je malo verjetno, da bomo letos videli hiter touchdown kot prvi rezultat igre. Pravzaprav je hiter touchdown samo sedemkrat prispeval k prvemu zadetku na Super Bowlu in nobeden od teh primerov se ni zgodil v zaporednih letih.

Na lanskem Super Bowlu je bilo skupno devet touchdownov, sedem različnih igralcev pa je našlo končno cono. Kansas City Chiefs so zmagali z razburljivo zmago s 38-35 nad San Francisco 49ers. Linebacker Nick Bolton je v drugi četrtini celo dosegel touchdown.

Torej, kdo bo prvi našel končno cono na letošnjem Super Bowlu 58? Oglejmo si naše prve in kadar koli izbrane strelce za touchdown.

Izbira prvega strelca v igri Super Bowl

San Francisco 49ers: Christian McCaffrey

  • +155 za prvi TD v San Franciscu
  • +340 za prvi TD Super Bowl 58

Christian McCaffrey je bil najbolj uspešen strelec touchdowna 49ers v tej sezoni, zaradi česar je najboljša izbira za prvega strelca touchdowna. McCaffrey je v redni sezoni predstavljal 35 % od 60 ekip, ki so hitele in prejele touchdowne. V končnici je dosegel štiri od sedmih zadetkov ekipe. Z dosežki doseganja zadetkov na 16 od 18 tekem te sezone McCaffrey ni le odlična možnost za stavo na prvega strelca z zadetkom, ampak tudi kot strelec kadar koli v prvem in drugem polčasu.

Kansas City Chiefs: Rashee Rice

  • +350 za prvi TD Kansas Cityja
  • +700 za prvi TD Super Bowl 58

Rashee Rice, novinec, široki sprejemnik za Kansas City Chiefs, je pokazal potencial skozi celotno sezono. Med redno sezono je vodil ekipo pri lovljenju s touchdownom in je še naprej vplival na končnico. Rice je dosegel štiri od svojih osmih touchdownov kot prvi touchdown Chiefov na tekmi. Z njegovo sposobnostjo doseganja zadetkov na začetku prve četrtine bi lahko bila stava na Ricea kot prvega strelca z touchdownom možnost z nizkim tveganjem in visoko nagrado.

Izbira strelcev za Super Bowl Anytime Touchdown

San Francisco 49ers: Brandon Aiyuk (+140)

Deebo Samuel je morda priljubljena izbira za strelca touchdowna, vendar Brandon Aiyuk predstavlja veliko vrednost kot grožnja z globoko žogo ali v rdečem območju. Aiyuk je v tej sezoni dosegel osem ulovov s touchdownom in dosegel ključni touchdown v igri NFC Championship Game. Kljub nižjemu ulovu v končnici ima Aiyuk potencial, da kadar koli najde končno cono.

Kansas City Chiefs: Travis Kelce (-130)

Travis Kelce, vodilni sprejemalec Chiefs v rednem delu sezone, je še naprej blestel v končnici. Kelce se je s 23 prijemi za 262 jardov in tremi zadetki na treh tekmah končnice izkazal za zanesljivo tarčo za Patricka Mahomesa. Ima veliko izkušenj z doseganjem touchdownov v postsezoni, zaradi česar je dobra izbira za doseganje touchdownov kadar koli.

Skratka, med prvimi in kadar koli izbranimi strelci za touchdown Super Bowl 58 sta Christian McCaffrey in Rashee Rice za San Francisco 49ers ter Brandon Aiyuk in Travis Kelce za Kansas City Chiefs. Ti igralci so pokazali svojo sposobnost iskanja končne cone in lahko igrajo ključno vlogo pri določanju izida igre.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice