Novice

June 8, 2022

Trendi in nasveti NBA košarkarskih stav

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Košarka, natančneje NBA, privablja športne stave in navijače. Danes obstaja veliko informacij in statistik, ki pokrivajo košarko NBA za igralce. Glede na to dejstvo, igralci NBA preživijo ure in brskajo po tonih stavnih trendov in nasvetov, zaradi česar se jim pogosto vrti v glavi.

Trendi in nasveti NBA košarkarskih stav

Ni vsak stavni trend ali nasvet točen; nekateri so običajno dejanja čistega naključja. Pametni stava imajo način, da razločijo, katerim trendom slediti in katere prezreti. Ključ do donosnosti pri spletnih športnih stavah je obvladovanje umetnosti tolmačenja vrstic. Kljub temu ta članek pokriva nekaj pomembnih trendov in nasvetov za stave na košarko NBA, ki bi lahko izboljšali možnosti za zmago katerega koli stava.

Bodite pozorni na trende nad/pod

Spremljanje trendov prekoračitve/slabosti, ki jih ponujajo mesta za košarkarske stave, je odličen način za začetek spletnih košarkarskih stav. Najboljši del tega trenda je, da bo statistike vedno dovolj. 

Kako pogosto gre ekipa čez ali pod točkovno črto? Na primer, Charlotte Hornets so odlična ekipa, na katero lahko stavite, saj so imeli v sezoni 2021-2022 63 % več kotov. Košarkarski stava, ki lahko opazijo takšne trende že v začetku sezone, se veliko lažje odločajo o tej temi.

Oglejte si statistiko domačih in cestnih zmogljivosti

Vsakdo, ki se ukvarja s spletnimi športnimi stavami, razume, da igranje na domačem igrišču pogosto pomaga ekipam pri zmagi, tudi ekipam z ne tako dobrim nizom iger. Zato bi morali igralci vedno spremljati domače/cestne trende, da bi izboljšali svoje možnosti za zmago. 

Preučevanje tega trenda pride prav, ko večina stavnikov ali celo športnih stavnic zatiska oči pred tem trendom. Statistika lige NBA potrjuje dejstvo, da je kateri koli ekipi težko zmagati na gostovanju, še posebej v postsezoni.

Spremljajte urnik ekipe

Predpostavka, da je treba biti pozoren na urnik ekipe, je, da je večina ekip NBA nagnjena k slabšim rezultatom, ko so utrujeni. Za razliko od drugih spletnih trendov športnih stav ta nima nobene zveze s številkami, ampak je pozoren le na urnik potovanj ekipe. 

Stavniki naj bodo pozorni na trenutke, ko se bo ekipa bližala koncu dolgega potovanja ali serije iger in bo imela prednost glede razporeda točk. Igralci morajo vedno paziti na "zadaj za hrbtom", izraz, ki se uporablja, ko ekipa igra zaporedne noči.

Stavite proti širjenju

Proti razmiku, običajno ATA, ostaja običajna strategija stav, ki jo uporabljajo igralci NBA. Stave z razmikom pomenijo, da stava izbere favorita za zmago in pokrije razmik. Vendar stave proti trendu kažejo, da igralec za zmago ali poraz vzame manjšega igralca z nižjo razliko od razpona točk. Vendar pa je za stavljanje proti širjenju pri spletnih košarkarskih stavah potrebna dobra velikost vzorca.

NBA je sinonim za statistiko. Stave na spletnih mestih za košarkarske stave, ki si vzamejo čas za preučevanje te statistike, imajo pogosto večje možnosti za zmago nad tistimi, ki stavijo, ki tega ne storijo. Igralci, ki so novi v NBA, naj začnejo z lahko prebavljivimi statistikami ali trendi, ko se seznanijo z dinamiko igre. Več kot igralec porabi časa za preučevanje igre, boljši postane.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

2024 Genesis Invitational: favoriti, kvote in napovedi
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, kvote in napovedi

Novice