Novice

September 25, 2022

Veliki prvenec TonyBeta v Latviji po 1,5 milijona dolarjev naložbe

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

TonyBet že nekaj časa želi uveljaviti svojo prevlado v baltski regiji. Da bi to dosegel, je operater načrpal ogromnih 1,5 milijona dolarjev za začetek poslovanja v Latviji. Latvijski igralci bodo imeli dostop do operaterja športne stave in storitve spletnih igralnic prek spletne strani TonyBet.lv. 

Veliki prvenec TonyBeta v Latviji po 1,5 milijona dolarjev naložbe

Spletnemu mestu za igre na srečo je bila licenca izdana po strogem preverjanju in odobritvi IAUI (Lotteries and Gambling Supervisory) Republike Latvije. Za pridobitev dovoljenja organa mora imeti operater vsaj 1,4 milijona evrov osnovnega kapitala, vse igre pa morajo imeti certifikat eCOGRA. 

Operater mora imeti tudi pozitiven ugled in kazensko evidenco. Torej lahko rečemo, da so latvijski spletni stavniki v varnih rokah TonyBet.lv. 

TonyBet ponuja inovativne tehnološke rešitve

Najnovejši razvoj bo videl Latvijske spletne stavnice uživajte v najnovejših tehnoloških rešitvah, ki jih je ustvarilo mednarodno podjetje SoftLabs s strokovnjaki v Rigi. 

TonyBet Latvija bo ponudil celotno paleto zabavnih izdelkov, vključno s spletno igralnico, igralnico v živo, športno stavnico in napovedmi za športne igre. TonyBet.lv se bo osredotočil tudi na ponudbo konkurenčnih nogometnih kvot, še posebej zdaj, ko je Svetovno prvenstvo v nogometu 2022 se hitro približuje. 

TonyBet ima mednarodni sloves za spodbujanje odgovornega spletnega igranja iger na srečo in želijo ohraniti tradicijo v Latviji. Spletni pokrovitelji lahko pričakujejo, da bodo igrali v varnem, zanesljivem in preglednem okolju. Zanimivo je, da je podjetje že član Latvijskega združenja interaktivnih iger na srečo. Ta organ latvijski vladi predstavi kolektivno mnenje o igrah na srečo. 

TonyBet se bo v Latviji soočil s hudo konkurenco

Valters Rozmanis, vodja TonyBet v Latviji, je dejal, da pričakujejo ostro konkurenco na latvijskem trgu. Vendar je bil prepričan, da je še vedno dovolj prostora za sprejem močnega mednarodnega igralca z vrsto izdelkov za igre na srečo, ki so v prvi vrsti osredotočeni na nogomet. Razkril je, da se TonyBet že pogaja z vodilnimi latvijskimi nogometnimi organizacijami za začetek sodelovanja.

Izvršni direktor skupine TonyBet, Viktors Troitsins, je dejal, da se operater trenutno osredotoča na utrjevanje svojega statusa v baltskih državah, Veliki Britaniji in Španiji. Potrdil je tudi zavezanost TonyBet zaščiti latvijskih igralcev pred spletnimi tveganji. Da bi to dosegli, je izvršni direktor dejal, da bo TonyBet najel Neccton, inovativno digitalno rešitev, ki spodbuja zaščito strank. 

Poleg licence v Estoniji je TonyBet od leta 2014 zakonit tudi na strogo reguliranem trgu iger na srečo v Združenem kraljestvu. TonyBet ima tudi licence Malte Gaming Authority, vlade ali Gibraltarja in Kahnawake Gaming Commission. The spletna športna stavnica cum online casino je v napredni fazi lansiranja v Ontariju, ko dobi privolitev iGambling Ontario in Komisije za alkohol in igre na srečo Ontaria. 

TonyBet sodeluje z iSoftBet, da razširi svoj odtis v Evropi

Videti je, da je TonyBet razglasil neusmiljen napad na Evropski trg iger na srečo. 12. septembra je podjetje s sedežem v Estoniji objavilo novo partnerstvo z iSoftBet, vodilnim ponudnikom spletnih igralniških vsebin. 

Sporazum predvideva, da bo celoten katalog iger iSoftBet, vključno z nedavnimi uspešnicami, kot sta serija Gold Digger in Ocean Hunter, objavljen v igralnici TonyBet. Igre bodo "kmalu" na voljo v Španiji, Latviji, na Portugalskem in Nizozemskem

Posel TonyBet je zadnji te vrste za iSoftBet, potem ko je mednarodno igralniško podjetje v zadnjih mesecih sklenilo več pogodb. To vključuje igralniške posle z Lowen Play, Alphabet in Eyas Gaming. 

Lars Kollind, vodja poslovnega razvoja pri iSoftBet, je komentiral, da je partnerstvo s TonyBet vznemirljiv razvoj za iSoftBet, saj želijo razširiti svoj doseg industrije v Evropi. Kollind je opazil delovanje TonyBet v številnih vitalnih jurisdikcijah, kjer upajo, da bodo dobavili svoje igre. 

Po drugi strani pa je vodja ključnih strank pri TonyBet, Davis Skuite, dejal, da dodatek iSoftBet prinaša prepotrebno vsebinsko raznolikost. Dejal je, da je spletna igralnica navdušena, da lahko igralcem ponudi vodilne igralne avtomate Megaways in inovativne naslove Hold and Win podjetja iSoftBet. To je nedvomno korist za obe strani.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice