Igrajte Politics danes - osvojite pravi denar

Od izuma stav pred več kot 2000 leti se je praksa razširila in vključuje več priložnosti. Politika je že več sto let ena najpomembnejših tem, ki jih ljudje zanimajo – ker oblikuje nas, našo prihodnost in naš svet.

Igralci na srečo lahko poleg športa napovedujejo tudi izide priljubljenih političnih dogodkov in v zameno dobijo denar. Torej, kaj so politične stave? Ali je zakonito igrati na politična dogajanja? Če da, kako se tega lotite? Za odgovore na ta in mnoga druga vprašanja nadaljujte z branjem.

Igrajte Politics danes - osvojite pravi denar
Kaj je politika stav?Kako staviti na politikoSpletna mesta za politične staveNasveti za politične staveOdgovorno igranje na srečo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kaj je politika stav?

Kaj je politika stav?

Kot že ime pove, politične stave vključujejo napovedovanje izida velikih političnih tekmovanj, kot so splošne volitve v Združenem kraljestvu, predsedniške volitve v ZDA in še več.

Toda stavnice ne postavljajo le političnih stav za primarne volitve. Stave lahko dobijo tudi trge, na primer, kdo kandidira za kakšno funkcijo, udeleženci debate, trajanje razprave in drugo. Skratka, obstaja veliko političnih stavnih trgov, ki jih je treba izkoristiti.

Medtem pa je splošno znano, da so politične stave relativno nov izum. Toda resnica je, da imajo politične stave bogato zgodovino, zlasti v zahodnih državah.

Svoje korenine sega v 16. stoletje v Italiji in 18. stoletje v Združeno kraljestvo. V ZDA so bile politične stave tako razširjene v obdobju pred letom 1860. Do leta 1960 so stavnice v Nevadi veliko stavile na prihajajoče ameriške predsedniške volitve. Glej, politične igre na srečo niso nič novega.

Ali so volilne stave zakonite?

Da, stave na politične obtožbe so 100% zakonite. Vendar pa je ključnega pomena, da stavite na ugledne stavnice, kot so tukaj navedene. V ZDA je na primer več kot 20 zveznih držav legaliziralo športne stave, zaradi česar so politične stave na teh področjih popolnoma zakonite.

Še bolje je v Evropi, kjer je večina držav nedavno ponovno pregledala svoje zakone o stavah in vključila spletne športne stave. Na splošno so stave na katero koli priložnost zakonite, odvisno od tega, od kod prihaja igralec.

Toda kaj se zgodi, če so stave v državi nezakonite? Ne skrbi; Stave v takih jurisdikcijah lahko še vedno stavijo pri najboljših offshore stavnicah.

Te mednarodne stavnice sprejemajo tuje igralce, pod pogojem, da opravijo postopek KYC (Know Your Customer). Prav tako so najboljše mednarodne stavnice licencirane in regulirane s strani uglednih organov, kot je Komisija za igre na srečo Združenega kraljestva (UKGC), Malta Gaming Authority (MGA) in švedski organ za igre na srečo.

Kaj je politika stav?
Kako staviti na politiko

Kako staviti na politiko

Po branju do te točke je očitno, da želite staviti na politične rezultate, kot so predsedniške volitve v ZDA leta 2024. Na srečo številne licencirane stavnice ponujajo igralcem izjemne kvote za volilne stave. Volilni rekviziti so precej podobni tradicionalnim kvotam, ki so na voljo na katero koli spletno mesto za stave.

Spodaj je nekaj standardnih političnih rekvizitov, na katere morate biti pozorni:

  • Kdo bo zmagal na volitvah?
  • Kdo bo sopotnik "X"?
  • Ali se bo kandidat "X" spopadel pri Clintonovih ali Obamovih?
  • Kako dolgo bo trajala razprava med X in Y?
  • Katera stranka bo prevzela glasove?

Zdaj, ko poznate nekatere običajne politične trge stav, pojdite naprej in ustvarite račun pri zakoniti športni stavnici. Če želite to narediti, ustvarite račun, zahtevajte bonus in izberite politični dogodek, na katerega želite staviti. Toda preden oddate stavo, se naučite brati kvote. Na srečo bo o tem ta stran razpravljala v nadaljevanju.

Kako brati kvote za volilne stave

Branje političnih stavnih kvot je precej preprosto. Kvote so na voljo v decimalnem, ameriškem ali ulomnem formatu, odvisno od vaše jurisdikcije.

Decimalne stavne kvote so pogoste v Evropi in Aziji, medtem ko športne stave v ZDA in Kanadi uporabljajo ameriške kvote. Nazadnje, stave pogosto naletijo na delne kvote stav v Združenem kraljestvu in na Irskem.

Na primer, stavnica v Združenem kraljestvu lahko ponuja 2,51 kvoto vladajoči konservativni stranki za zmago na vročih parlamentarnih volitvah proti liberalnim demokratom. Zdaj, v tem primeru, če igralec stavi 10 $ za vladajočo stranko, da naredi potrebno, ima na koncu 15,1 $ dobička, če zmaga (10 $ x 2,51 $).

Kar zadeva ameriške kvote, lahko kvotnik ponudi -150 za Joeja Bidena za zmago na prihajajočih predsedniških volitvah. Po drugi strani ima Kanye West +150 za zmago.

Če je temu tako, mora stava zbrati 150 $, da bi Biden zmagal, da bi dobil 100 $ dobička. Medtem lahko stava 100 $ na Kanye Westa prinese 150 $ dobička. Ne pozabite, da negativne (-) kvote predstavljajo favorite, pozitivne (+) pa manjše.

Nazadnje, lahko stavnik ponudi vrstice z delnimi kvotami, tudi britanskimi kvotami, ali kvotami v Združenem kraljestvu. Če se držimo prvega zgornjega primera, predpostavimo, da so možnosti 6/1, da bodo liberalni demokrati prenesli dan. Če je tako, to pomeni, da uspešna stava 10 $ zagotavlja dobiček 60 $, vključno z vložkom 10 $. Samo pomnožite vložek s števcem in nato delite z imenovalcem. Nato dodajte celoten vložek, da spoznate svoj zmagovalni potencial.

Kako staviti na politiko
Spletna mesta za politične stave

Spletna mesta za politične stave

Kaj naredi popolno spletno mesto za politične stave? Obstaja posebno merilo za iskanje in izbiro najboljših strani za politične stave. Tu so najpogostejši:

  • Licenciranje in regulacija: Tako kot pri izbiri tradicionalnega spletnega mesta za igre na srečo bi moralo biti licenciranje glavna prednostna naloga pri izbiri spletnega mesta za politične stave. Preden oddate volilno stavo pri kateri koli športni stavnici, se prepričajte, da je spletna stran ugledna, kot so tista, ki so promovirana na tej strani.
  • Varnostni protokoli: To je še en dejavnik, ki prispeva k verodostojnosti spletnih mest za igre na srečo. Poleg veljavne licence mora biti varno mesto za stave šifrirano SSL, da se zagotovi največja varnost podatkov. Ponovno, večina priporočenih spletnih mest tukaj označi to potrditveno polje.
  • Stavni trgi in kvote: Politični trgi niso le kateri koli drugi trgi stav. Zato se morajo najboljši stavnici zelo potruditi, da zagotovijo čim več trgov. Tudi kvote morajo biti igralcem prijazne. Če želite to zagotoviti, preglejte in primerjajte kvote, preden se pridružite športni stavnici.
  • Bonusi in promocije: Glede na vrsto možnosti, med katerimi lahko izbirate, se ni vredno pridružiti stavnici, ki ne ponuja spodbud. Najboljša spletna mesta za politične stave bi morala ponudite novim igralcem brezplačne stave in bonuse za polog. Prav tako morajo zvesti igralci uživati spodbude, kot so pogosti popusti in bonusi za depozite.
  • Storitev za stranke: Zagotovite, da športna stavnica ponuja najsodobnejši podporni mehanizem. Skupina za podporo mora biti dosegljiva po telefonu, e-pošti, klepetu v živo ali družbenih medijih. Prav tako bi morali biti na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in v več jezikih. Poleg tega jih poskusite s poizvedbo ali dvema, da vidite, kako hitro se odzovejo.
Spletna mesta za politične stave
Nasveti za politične stave

Nasveti za politične stave

Zanimivo je, da v političnih stavah ni dobre ali slabe strategije stav. Vendar so se nekateri sistemi sčasoma izkazali za učinkovitejše od drugih. Najprej se poglobite, da razkrijete dejansko stanje na terenu. Na primer, politične novice na CNN se lahko razlikujejo od tistih, ki so na voljo na BBC. Znano je, da imajo mednarodni informativni kanali politične nagnjenosti. Torej, poglobljeno raziščite več virov.

Drugič, preudarno uporabljajte politične anketarje. To je zato, ker so te ankete lahko napačne, odvisno od vira. Ne pozabite, da najbolj zanesljive ankete prikazujejo točno situacijo, ko se dogaja. Če je mogoče, uporabite lokalne anketarje, če so na splošno bolj natančni. Na splošno je pomembno, kdo je bil intervjuvan in kdo je izvedel anketo.

Predvsem si določite proračun za igre na srečo in ga ves čas spoštujte. Tukaj je stvar; z omejitvijo zneska za stavo v enem dnevu, tednu ali mesecu postane izgube manj boleče, zmage pa še slajše. Stvar je v tem, da se pridružite noriji političnih stav, saj vemo, da so izgube pogostejše kot zmage. In seveda ne lovite izgub, saj je končni rezultat predvidljiv.

Nasveti za politične stave
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Ne glede na to, ali stavite na politiko ali kateri koli drug dogodek, je odgovorno igranje na srečo nujno. Kateri drugi triki se torej uporabljajo, razen omejitve porabe? Za začetek nastavite časovno omejitev, saj je igranje na srečo lahko dolgotrajno. Možno je preživeti ure v stavnicah, dokler vaš bančni račun ne propade. V tem primeru stava ne tvegajo le odvisnosti od stav, ampak tudi bankrot.

Prav tako se izogibajte igranju na srečo pod vplivom drog ali depresije. Depresivni igralci so znani po neracionalnih in nespametnih stavah. Poleg tega lahko stave pod vplivom alkohola ali drog poslabšajo presoje. Tako igrajte le, ko je glava čista od stresnih misli ali vpliva.

Nazadnje, ne stavite, da bi od tega živeli. Znano je, da politična tekmovanja dajejo nepredvidljive rezultate, tako kot druge oblike iger na srečo. Zato vas bo vlaganje premoženja v stavni trg verjetno na koncu vsega razbilo in streslo. Torej, stavite malo in uživajte v predstavi, ko pride.

Odgovorno igranje na srečo
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak