Novice

July 25, 2023

1xBet vas vabi, da opravite polog Jeton in prejmete 30 % vračila denarja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Ste registrirani član 1xBet? Če ne, potem zamujate veliko zabave. Ta športna stavnica z licenco Curacao ima dolg seznam bonus ponudb, namenjenih igralcem spletnih igralnic in športnim stavnicam. Ni presenetljivo, da je ena vodilnih blagovnih znamk po vsem svetu.

1xBet vas vabi, da opravite polog Jeton in prejmete 30 % vračila denarja

V tem tedenskem pregledu bonusa BettingRanker boste torej odkrili 30-odstotni denarni bonus športne stavnice in kaj morate storiti, da ga zahtevate. Izvedite več o minimalnem depozitu, kvotah pri igri, najvišjem znesku bonusa in več.

Kaj je 30-odstotni bonus za vračilo denarja 1xBet?

Po ustvarjanju računa za športne stave vas igralnica vabi, da napolnite svoje dobroimetje z uporabo Jeton denarnica da se kvalificirate za napredovanje. Minimalni zahtevani depozit je 5 €.

Ne pozabite, da je to a dnevni bonus za ponovno nalaganje. Z drugimi besedami, bonus za polog lahko zahtevate vsak dan od 22. julija do 10. oktobra. Prav tako imate pravico zahtevati nagrado enkrat dnevno, najvišji znesek bonusa pa je 50 €. 

Najmanjše kvote in drugi pogoji

Za razliko od igralniških bonusov, ki se osredotočajo predvsem na zahteve glede stav, regulirana spletna mesta za športne stave veže svoje bonuse na minimalne kvote. Ampak to ne pomeni tega bonusi za športne stave ne vsebujejo zahtev glede stav. Na primer, ta dnevni bonus pri 1xbet ima zahtevo za 10-kratno stavo. Večina casino bonusov bi dosegla 30x in več.

Igralci morajo uporabljati denarni bonus na akumulacijsko stavo z najmanj štirimi izbirami. Stava acca mora imeti minimalno kvoto 1,40. Stavnica bo štela, da je bonus stavljen šele potem, ko so poravnani vsi deli akumulacijske stave.

Drugi pogoji za 30-odstotno vračilo denarja vključujejo:

  • Bonus se doda vašemu računu takoj po opravljenem depozitu Jeton.
  • Igralci lahko prejmejo bonus za depozit šele, ko aktivirajo svojo telefonsko številko.
  • Igralci morajo pred dvigom bonusa v celoti izpolniti zahtevo glede stav.

In to je vse, kar morate vedeti o bonusu od 30 % do 50 € pri 1xBet. Kot lahko vidite, je to razmeroma preprost bonus brez dolgih in zapletenih pogojev. Prijavite se in ga zahtevajte!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice