Novice

October 31, 2023

Chet Holmgren: Impresivna novinska predstava navdušuje oboževalce Thunderja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Uvod

Chet Holmgren, težko pričakovani novinec za Oklahoma City Thunder, je pokazal velik potencial v svojih prvih treh tekmah lige NBA. Čeprav je še na začetku njegove kariere, že obstajajo razlogi za optimizem glede njegove prihodnosti.

Chet Holmgren: Impresivna novinska predstava navdušuje oboževalce Thunderja

Impresivna statistika

V prvih treh tekmah je Holmgren v povprečju dosegal 15,3 točke, 7,0 skoka in 2,3 blokade na tekmo. Metal je impresivnih 57 % iz igre in 55 % izza loka. Te številke le opraskajo površino njegovega vpliva na igrišče.

Analiza igre

V svojem debiju v ligi NBA je Holmgren pokazal solidno predstavo, saj je prispeval 11 točk, štiri skoke in tri podaje. Vendar je čutil, da bi lahko delal bolje in si postavil višje standarde.

V svoji drugi tekmi je Holmgren resnično pokazal svoj potencial. Dosegel je 16 točk, vključno s ključno trojko v zadnji minuti, in s sedmimi blokadami postavil rekord novinca pri Thunderju. Njegov nastop je bil pohvaljen tako s strani soigralcev kot nasprotnikov.

V svoji tretji igri se je Holmgren soočil s težkim dvobojem proti Nikoli Jokiću, trenutno MVP-ju. Medtem ko je imel težave v obrambi, je imel najboljšo igro v napadu sezone, saj je v prvem polčasu dosegel 17 točk.

Zaključek

Zgodnje predstave Cheta Holmgrena so pokazale njegovo vsestranskost in potencial. Ker se še naprej razvija in pridobiva izkušnje, ima potencial, da postane superzvezda v ligi NBA. Navijači Thunderja imajo razlog za navdušenje nad prihodnostjo s Holmgrenom v njihovi ekipi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice