Novice

October 10, 2023

Deponirajte prek Skrilla ali Netellerja pri Betandyou in prejmite 20 % vračila denarja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Betandyou je spletno mesto za športne stave iz leta 2010 v lasti Tixi Multimedia BV. Ta stavna platforma ponuja konkurenčne kvote na številnih trgih in športih, vključno z nogometom, košarko, netballom in drugimi. Da bo vaša stavna izkušnja še bolj koristna, Betandyou izvaja več promocij, vključno z 20-odstotnim bonusom za vračilo denarja. Torej, kako deluje?

Deponirajte prek Skrilla ali Netellerja pri Betandyou in prejmite 20 % vračila denarja

Kaj je 20-odstotni bonus za vračilo denarja pri Betandyou?

Ta promocija je bolj bonus za depozit kot bonus za vračilo denarja. Vsi igralci lahko s Skrillom ali Netellerjem vplačajo najmanj 10 € in se kvalificirajo za 10-odstotno vračilo denarja. Zaradi tega je ta promocija edinstvena, saj večina stavnih mest ne nagrajuje depozitov prek teh priljubljenih možnosti plačila. 

Spodaj so hitri in preprosti koraki za prevzem te ponudbe:

  • Prijavite se v svoj Betand you račun.
  • Odprite blagajno in izberite Neteller oz Skrill.
  • Nadaljujte z nakazilom najmanj 10 € brez posebne promocijske kode. 
  • To spletno mesto za stave samodejno pripiše denarni bonus na vaš račun.

Pomembne stvari, ki jih morate vedeti o tem bonusu

Prvič, to je a dnevni bonus za ponovno nalaganje zahtevati od 25. januarja 2023 do 25. januarja 2024. Upravičeni ste le do enega 20 % denarni bonus dnevno, z najvišjim bonusom 47 €. Ne pozabite, da morate bonus aktivirati v nastavitvah »Moj račun«, če ga želite prevzeti. 

Medtem pa tole regulirano spletno mesto za športne stave pravi, da morajo igralci izpolniti zahtevo za 10-kratno stavo, preden dvignejo bonus in morebitne dobitke. Izpolnjevati morate stopnjo stav pri skupnih stavah, ki vsebujejo štiri ali več izbir, pri čemer ima vsak del kvoto 1,40 ali več. Nobenih dvigov pred dokončanjem stopnje prevračanja!

Kot je bilo pričakovano, to bonus za športne stavnice ni mogoče uporabljati skupaj z drugimi bonusi in promocije. Z drugimi besedami, morate porabiti morebitne bonuse za aktivne športne stave na svojem računu, preden prevzamete nagrado. Na splošno je to precej preprost stavni bonus, ki ga lahko zahtevate ta mesec.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice