Novice

May 9, 2023

Kampanje dobrodošlice pri športnih stavah za debetne in kreditne kartice maja 2023

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Maj je običajno športno naporen mesec, saj je večina evropskih tekmovanj na vrhuncu sezone. Hkrati pa stavnice ponujajo mamljive kvote na neskončnih trgih in dogodkih. Torej, če se pozno pridružite, da bi začeli staviti na šport, bo ta članek olajšal vašo misijo iskanja bonusov. Spoznali boste tri najboljše bonuse dobrodošlice za depozite s kreditnimi/debetnimi karticami maja 2023. 

Kampanje dobrodošlice pri športnih stavah za debetne in kreditne kartice maja 2023

15 € brezplačne stave pri Leonbet

Brezplačne stave niso tako priljubljene kot stave brez tveganja in bonusi za depozite pri regulirana stavna mesta. Toda ti bonusi za športne stave izstopajo zaradi svoje preproste in nezapletene narave. Samo to morate vplačati depozit in položite stavo z uporabo bonusa, da unovčite svoje dobitke.

pri Leonbet, boste od zdaj do 31. decembra 2023 prejeli do 20 kreditov za brezplačne stave po 15 €. Preprosto položite vsaj 10 € in zahtevajte kredite za brezplačne stave. Če želite sprožiti nagrado, morate vnesti bonus kodo za brezplačne stave v vrednosti 300 €.

Tukaj so dodatni pogoji:

  • Vsaka brezplačna stava je enakovredna $/€15.
  • Vsak igralec lahko zahteva samo do 20 brezplačnih za celotno kampanjo.
  • Uporabite kredite za posamezno stavo pred tekmo ali stavo v živo z minimalno kvoto 2,50 ali 1,30.
  • Za prejem brezplačnih stav morajo biti stave poravnane v 48 urah.

100 % do 100 € pri Zulabetu

Brezplačne stave se lahko zdijo enostavne, vendar se ne morejo primerjati z njimi bonusi za depozite glede velikosti. pri Zulabet, nove stranke prejmejo do 100 % 100 € na svoj prvi depozit pravega denarja. Preprosto povedano, lahko prejmete celoten bonus športne stavnice po pologu 100 € na mestu športnih stav. Igralci za izbrane države, kot so Gruzija, Azerbajdžan in Kazahstan, lahko prejmejo največ 50 €, medtem ko njihovi finski in norveški kolegi prejmejo 200 €. 

Tako kot pri vseh drugih depozitnih bonusih pri športnih stavah ima ta nagrada 6-kratno stavno zahtevo, ki jo je treba izpolniti. Vendar pa bodo igralci iz Finske in Norveške izpolnili nekoliko nižjo zahtevo po 5-kratnem igranju. Drugi pogoji vključujejo:

  • Minimalni depozit za bonus za tekmo je 20 €.
  • Stavniki morajo uporabiti svoj celoten prvi polog za stavo z najmanj kvoto 1,50.
  • Depoziti Netter in Skrill ne izpolnjujejo pogojev za promocijo.
  • Stave v igralnicah in virtualne stave ne prispevajo k zahtevam glede stav.

Betinijin 100-odstotni bonus do 100 €

Če iz enega ali drugega razloga ne morete ustvariti računa Zulabet, razmislite se pridruži Betiniji da bi dobili podoben bonus. Isto podjetje, Maltix Limited, upravlja ta stavna mesta, kar pomeni, da bonusni pogoji Zulabet veljajo tudi za nove podpisnike pri Betiniji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice