Novice

January 5, 2022

Ljubitelji spletnih športnih stav ne bodo tvegali

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sezona 2020-21 je že nagnala in United, najuspešnejši klub v zgodovini lige, je že govora mesta. Kdo ne ve, da je bil Old Trafford pekel v času Sir Alexa Fergusona? Toda s prihodom Oleja Gunnarja Solskjæra na mesto menedžerja kluba po odhodu Joséja Mourinha decembra 2018 so stvari šle iz slabega na slabše.

Ljubitelji spletnih športnih stav ne bodo tvegali

Gledališče sanj je postalo Gledališče nočnih mor, potem ko je Liverpool 24. oktobra 2021 udaril s 5-nič. Pravzaprav se Solskjær sooča z težko bitko, da bi ohranil službo pri Unitedu na sedmem mestu po 9 odigranih tekmah v tej sezoni.

Bi kdo stavil na to, da bo Manchester United v tem trenutku končal med najboljšimi štirimi? Veliko jih ne bi. Obstaja razlog (ali morda razlogi), zakaj so United prehiteli klubi, kot sta Tottenham Hotspur in Westham, da ne omenjamo običajnih osumljencev na dirki med najboljšimi štirimi: Manchester City, Liverpool in Chelsea. Bog ne daj, če bi Solskjær po tej sezoni spravil United v cono izpadanja.

Zakaj stavniki ne bodo tvegali

Po tekmi Liverpoola je v tej sezoni težko staviti na United za karkoli, ne glede na to, kako zelo ima kdo rad športne stave. In zato morda ni presenetljivo videti platforme za stave dati Unitedu privlačne kvote v bližnji prihodnosti.

Klub je v nizu izgub

Unitedov niz porazov pove vse, saj je na zadnjih štirih ligaških tekmah izbral le eno točko. Pred nepredstavljivim porazom proti Liverpoolu je United doživel presenetljivo poraz proti Aston Villi in Leicesterju. Vse, kar so lahko uspeli, je bil remi proti Evertonu, odigran Old Trafford.

S takšnim rekordom so možnosti Uniteda, da bo v tej sezoni končal med najboljšimi štirimi v tej sezoni, iz dneva v dan manjše in malo ljubiteljev spletnih športnih stav verjetno ne bo stavilo svoj denar na klub, da bi si iz lajkov osvojil prvo štiri mesto. Tottenhama, Westhama in celo Arsenala.

Težke tekme so še pred nami

Če je kdo mislil, da so naslednji tekmi Uniteda sprehod po parku, ga čaka nesramno prebujanje. Naslednje štiri tekme so proti Tottenhamu, Manchester Cityju, Watfordu, Chelseaju in Arsenalu!

Čeprav je mogoče takoj zapustiti Watford, je Manchester City sila na drugi ravni, Chelseajeva forma se je po prihodu Tuchela na mesto trenerja dvignila, Arsenal pa je vedno trd oreh. Po drugi strani je Tottenham znan po svoji drži nikoli ne reci ne umri. Zato lahko varno rečemo, da bo čudež, če bo Solskjær uspel popeljati United iz te situacije.

Torej, kam gre ekipa od tukaj? Čeprav ni mogoče zanikati, da se je United sposoben vrniti iz tega niza porazov z zmago proti kateri koli ekipi, ki je pred na lestvici, bi bilo zelo nespametno staviti na United, zlasti na dirki med najboljšimi štirimi.

To je zato, ker Solskjær ni mogel navdušiti svojih igralcev niti po tem, ko je pripeljal CR7, in to bi mu lahko predstavljalo velik problem. Če bi na naslednjih tekmah lahko zamenjal takt, bi morda še imel priložnost.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice