Novice

October 31, 2023

Najnovejše dogajanje v škandalu s krajo znakov v Michiganu in tekmovanju svetovnega prvenstva

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Uvod

V tej epizodi oddaje Odloži in poslušaj se Stefanu Fatsisu, Joshu Levinu in Joelu Andersonu pridruži Ben Mathis-Lilley iz Slatea, da bi ocenili najnovejši razvoj ekstravagance kraje znakov v Michiganu. Ekipa razpravlja o odločitvi Univerze v Michiganu, da prekliče novo ponudbo pogodbe za glavnega nogometnega trenerja Jima Harbaugha, kot poroča The Wall Street Journal. Poglobili so se tudi v program kraje znakov Connorja Stalionsa in njegov 'Michiganski manifest', kot je poudaril Richard Johnson iz Sports Illustrated. ESPN ponuja vpoglede nekoga, ki so mu Stalions plačali za snemanje stranskih iger nasprotnikov iz Michigana.

Najnovejše dogajanje v škandalu s krajo znakov v Michiganu in tekmovanju svetovnega prvenstva

Tekmovanje svetovne serije

Ben Lindbergh iz The Ringer se pridruži podkastu, da bi razčlenil dvoboj svetovnega prvenstva med Arizona Diamondbacks in Texas Rangers. Lindberghovo strokovno znanje o analizi bejzbola je razvidno iz njegovih knjig 'The Edino pravilo je, da mora delovati' in 'The MVP Machine.' Raziskuje tudi novi 'učinek poznavanja razbremenilnega igralca' baseballa in nenehni 'problem preveč vrčev.'

Dwight Howard Polemika

Razprava se nato preusmeri na polemiko okoli Dwighta Howarda, bodočega člana košarkarske hiše slavnih, ki je bil obtožen spolnega napada. ESPN poroča o civilni tožbi Stephena Harperja proti Howardu, ki je obtožbe zanikal. Članek Diane Moskovitz v Defectorju ponuja časovnico obtožb o spolnem napadu, medtem ko članek DJ Dunsona v Deadspinu sprašuje, zakaj o tej zadevi premalo razprave. Cyd Zeigler iz Outsporta preučuje odgovor Stephena A. Smitha na obtožbe.

Odvozi

Ko se epizoda zaključi, voditelja pustita poslušalcem nekaj ključnih ugotovitev. Poudarjajo, da mora Major League Baseball prilagoditi svoj format končnice z 12 ekipami po zgodnjih izpadih Dodgersov, Orioles in Braves. Prav tako priznavajo izjemne predstave zunanjega igralca Texas Rangers Adolisa Garcie in izjemno uspešne mlade igralce Arizona Diamondbacks. Epizoda se konča z dodatnim segmentom, v katerem se razpravlja o uvodnih zgodbah lige NBA ob koncu tedna, vključno s prvim nastopom Victorja Wembanyame, domnevno omejitvijo minut LeBrona Jamesa in novim partnerstvom med Damianom Lillardom in Giannisom Antetokounmpom.

Ne pozabite se naročiti na Slate Plus, če želite podpreti Odloži in poslušaj. Za bolj poglobljeno pokritost si oglejte priporočene članke in knjige, omenjene v tej epizodi.

Za kakršna koli vprašanja se lahko obrnete na skupino za poddaje na [email protected].

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice