Novice

November 10, 2021

Najnovejše Unibetove promocijske ponudbe

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Unibet je znan po nekaterih najboljših promocijskih ponudbah. To je eden izmed glavnih razlogov, zakaj vsak dan sprejema prodajnike. Večinoma so Unibetove promocijske ponudbe običajno v obliki bonusov. Na voljo so v treh glavnih kategorijah: športne stave, igralniške igre in poker.

Najnovejše Unibetove promocijske ponudbe

Nekatere promocijske ponudbe se običajno občasno spremenijo, odvisno od dinamike trga. Unibet občasno uvaja tudi nove ponudbe, v katerih lahko uživajo tako novi igralci kot registrirani člani. Spodaj je nekaj Najnovejše Unibetove promocijske ponudbe .

Bonus za napotitev

Bonus za napotitev velja samo za registrirane igralce. Igralci morajo spletno igralnico napotiti vsem neregistriranim igralcem, da si prislužijo bonus. Trenutno lahko uporabnik za prve tri opravljene napotitve zasluži do 200 €. To je razdeljeno na 50 € za prvi dve napotnici in 100 € za tretjo napotnico. Postopek je tako preprost kot pošiljanje edinstvene povezave neregistriranim igralcem.

Za pridobitev bonusa se mora povabljeni prijatelj registrirati prek povezave, ki mu je bila poslana. Povabljeni prijatelj mora tudi naložiti sredstva na svoj ustvarjen račun Unibet in izpolniti nastavljene zahteve glede stav, preden se lahko dodeli bonus za napotitev.

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je na voljo vsem na novo prijavljenim športne stave igralci. Trenutno Unibet ponuja 100% prvi bonus na depozit do 50€ za stavnice, 100€ za igralnice in 200€ za poker.

Uporaba bonusa dobrodošlice je tako preprosta, kot da igralec med prvim depozitom vnese ustrezno promocijsko kodo dobrodošlice. Polog je treba opraviti tudi prek določenih plačilnih sredstev.

Tedenski Live Casino Bonus

Igralci lahko prejmejo tudi bonus nagrade, če pogosto igrajo katero koli igralniško igro. Bonus nagrada za vsak teden znaša 25000 €, razdeljena med kvalificirane igralce. Bonus se podeli igralcem, ki igrajo največ v tednu.

Največji tedenski bonus v igralnici v živo na igralca je 5000 €. Znesek bonusa se običajno spreminja vsak mesec.

Ponudbe za vračilo denarja

Igralci lahko uživajo tudi vračilo denarja za stave, ki jih naredijo. Cashback se običajno ponudi igralcem, ki izgubijo celoten znesek svojega vložka. Znesek vračila denarja je običajno majhen odstotek izgubljenega denarja. Cashbacki imajo običajno najbolj prijazne zahteve za stave.

Bonusi za nove igre

Unibet običajno ponudi igralcem bonuse, ko predstavijo novo igralniško igro. Bonusi so običajno omejeni za uporabo v novi igri. Na splošno so namenjeni igralcem, da preizkusijo novo igro in se z njo seznanijo, preden tvegajo svoj denar pri igranju.

Zahteve za stave

Vsi bonusi, ki jih podeljuje Unibet, so povezani z zahtevami za stave. Vsak igralec, ki pred iztekom bonusa ne izpolni pogojev za stave, izgubi dodeljeni bonus in vse možne dobitke, ki so mu priloženi. Različne so tudi zahteve za stave za šport, igralnice in poker bonuse.

Nekatere od glavnih zahtev glede stav vključujejo, kolikokrat mora igralec staviti znesek bonusa, minimalne kvote za stave, število dogodkov na stavo in znesek stave. Nekateri bonusi imajo tudi posebne zahteve, ki jih igralci lahko poiščite na spletnem mestu Unibet.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice