Novice

December 7, 2022

PalmSlots predstavlja nove nogometne promocije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Kot novo UEFA Liga prvakov Sezona se začne, je hitro rastoči ponudnik športnih stav Palmslots pripravil paket promocij za ljubitelje stav. Ponudnik spletnih stav bo ponudil 50-odstotni bonus kot brezplačne stave za vse depozite do 50 evrov (50 USD). V času, ko se ameriški dolar menja po enakem tečaju glede na evro, je novica še boljša za igralce, ki uporabljajo ameriško valuto.

PalmSlots predstavlja nove nogometne promocije

Promocija, imenovana 'Začni sezono z močnim začetkom', je na voljo vsem igralcem, ki med 1. in 9. septembrom 2022 vplačujejo na račune Palmslots. Zaradi tega je idealna za uporabo med prvim krogom skupinskih del elitnega evropskega nogometa. tekmovanje.

Kako zahtevati in uporabiti bonus

Ta promocija je odprta za vse ljudi, ki izpolnjujejo pogoje za igranje na igralnih avtomatih Palmslots (18 let v večini jurisdikcij). Bonus se pridobi z vnosom a bonus koda po nakazilu. Bonus koda se ustvari samodejno, ko igralec položi denar na svoj igralniški račun. Če se to ne zgodi, naj se igralec obrne na podporo, preden uporabi polog za kakršno koli stavo.

Najmanjši depozit za pridobitev bonusa je 20 $. Posamezen igralec lahko bonus uveljavlja samo enkrat. Igralci pa se morajo zavedati pogojev bonusov. Brezplačna stava se lahko uporablja le kot celota. Zato bonusa v višini 30 $ ni mogoče razdeliti na dve stavi po 15 $ ali tri stave $.

Brezplačne stave ni mogoče kombinirati s stavo za pravi denar. Poleg tega se lahko uporablja samo na tekmah s kvotami med 1,8 in 3,8. Vse stave je treba položiti pred tekmo (brez stav med igro). Stave, sklenjene na ta način, ne izpolnjujejo pogojev za izplačilo, prav tako pa bonusa ni mogoče zamenjati za pravi denar. Pri uporabi najnovejše ponudbe so dvosmerni trgi omejeni.

Igralci bodo z veseljem izvedeli, da je mogoče morebitne dobitke iz bonus stav takoj dvigniti brez dodatnih zahtev glede stav.

Kaj promocija pomeni za Palmslots in igralce

Glede na vir ponudnika stav je bila promocija uvedena, da bi bil začetek Lige prvakov še bolj razburljiv. Pravijo, da ohranjajo zneske bonusov v razumnih mejah, saj še naprej zagovarjajo zdravo igranje iger na srečo. Vodstvo Palmslota je vedno vztrajalo, da je treba na stave gledati kot na prostočasno dejavnost in ne kot na podvig, ki ustvarja dohodek.

Za podjetje, ki je že dolgo znano po igralniških igrah, je ta novi bonus še en poskus, da se trži kot ponudnik športnih stav. Njihov športni katalog puntanja je že poln različnih disciplin, vključno z ragbijem, pikadom, bejzbolom, odbojko, košarko, snookerjem in e-športom, kar je hitro rastoča senzacija.

Odlična je tudi priložnost, da preizkusite odzive oboževalcev v pripravah na prihajajoči dogodek Svetovno prvenstvo v nogometu, še ena priložnost za ponudbo stavnih trgov nogometnim navdušencem.

Za igralce je to še ena priložnost, da razburljivo fazo športa naredijo še bolj razburljivo. Je le popestritev, ki jo potrebujejo za dvoboje, kot so Dinamo Zagreb proti Chelseaju, Sevilla proti Man Cityju, Celtic proti Real Madridu, PSG proti Juventusu, Inter Milano proti Bayernu Münchnu in drugi, ki so se zvrstili za prvi krog nova sezona.

Odrezek od nadaljnega bloka

Medtem ko je nova promocija dobrodošlo presenečenje za mnoge igralce, redni igralci Palmslots ne bodo preveč presenečeni. Podjetje je v letu 2022 pokazalo dosledno uvajanje promocij, prilagojenih športnim navdušencem. Na voljo je 100-odstotni bonus dobrodošlice, mesečni bonus v višini 50 $ in naključna brezplačna stava v višini 25 $, ki jo lahko dobite kadar koli.

Tako kot mnogi ponudniki spletnih stav lahko Palmslot ohrani te promocije zaradi velikega števila igralcev, ki igrajo z oddaljenih lokacij vsako uro v dnevu. Podjetje so pozdravili številni igralci in ugledni ocenjevalci stavnih mest za prijazne pogoje, povezane z njegovimi promocijami. 

Odlično spletno mesto in številni stavni trgi, podprti z njegovim slovesom igralniškega spletnega mesta, so mu omogočili hiter napredek na trgu športnih stav.

Platforma prihodnosti

PalmSlots vodstvo je izrazilo svoj cilj ustvariti platformo za prihodnje stave. Vključitev e-športov in virtualnih stav sta ključnega pomena za doseganje tega cilja. Velik plus je tudi dinamično spletno mesto, ki se vedno spreminja, da bi se prilagodilo inovacijam in odpravilo neučinkovitost.

Platforma, ki je v lasti in upravljanju NewEra BV, ima močno pravno in finančno podporo. Ima licence Curacao od Curacao, svetovno priznanega regulatorja. Na voljo je tudi na večini lokacij po vsem svetu, na nekaterih lokacijah pa lahko sprejemate tudi lokalne valute. Zaradi široke palete sprejetih načinov plačila je priročna platforma za stave za vsakega igralca.

Dobro je, da ga hranite tukaj za najnovejše novice o športnih stavah tega in drugih ponudnikov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice