Novice

November 10, 2023

Povečajte svojo preizkusno izkušnjo s popolnim dostopom do FT.com

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Kaj je vključeno v moj preizkus?

Med preizkusom boste imeli popoln digitalni dostop do FT.com z vsem v naših paketih Standard Digital in Premium Digital.

Povečajte svojo preizkusno izkušnjo s popolnim dostopom do FT.com
  • Standard Digital vključuje dostop do globalnih novic, analiz in strokovnih mnenj.
  • Premium Digital vključuje dostop do naše vrhunske poslovne rubrike Lex in 15 izbranih glasil, ki pokrivajo ključne poslovne teme z izvirnim, poglobljenim poročanjem.

Načrt, na katerega boste prešli, lahko kadar koli spremenite med preizkusom, tako da obiščete razdelek »Nastavitve in račun«.

Kaj se zgodi na koncu mojega preizkusa?

Če ne storite ničesar, boste samodejno vpisani v naš premium digitalni mesečni naročninski načrt in obdržali popoln dostop za 709 kr. na mesec.

Za prihranek stroškov lahko svoj načrt kadar koli spremenite na spletu v razdelku »Nastavitve in račun«. Če želite obdržati svoj premium dostop in prihraniti 20 %, se lahko odločite za letno plačilo ob koncu preizkusa.

Lahko se tudi odločite za znižanje na Standard Digital, robustno novinarsko ponudbo, ki izpolnjuje potrebe mnogih uporabnikov. Primerjajte Standard in Premium Digital tukaj.

Vse spremembe lahko izvedete kadar koli in bodo začele veljati ob koncu preskusnega obdobja, kar vam omogoča, da ohranite popoln dostop 4 tedne, tudi če znižate ali prekličete.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice