Novice

August 15, 2023

Pridružite se stavnici N1 in začnite uživati ​​v prilagojenem tedenskem vračilu denarja do 15 %

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

N1 Bet, ki je bila predstavljena leta 2021, je novo spletno mesto za športne stave s konkurenčnimi kvotami in na stotine trgov. Ta stavnica zahvaljujoč licenci Curacao sprejema tudi stavnike iz več regij. Da bi pritegnili več stavnikov, N1 Bet izvaja številne bonuse in promocije, vključno s prilagojenim tedenskim bonusom za vračilo denarja.

Pridružite se stavnici N1 in začnite uživati ​​v prilagojenem tedenskem vračilu denarja do 15 %

Torej, kaj je ta promocija zvestobe in zakaj bi vas to zanimalo? Ta pregled bonusa bo odpakiral nagrado, da boste lažje razumeli vse o njej.

Kaj je prilagojeni tedenski bonus za vračilo denarja pri N1 Bet?

To je tipičen bonus za vračilo denarja, ki bi ga prejeli pri drugih mesta za športne stave. N1 Bet ponuja povračilo dela vaših dejanskih izgub pri denarnih stavah. The denarni bonus je 15 % vaših tedenskih izgubljenih stav do 100 €. Ne pozabite, povračilo je odstotek povračila za izgubljene stave v zadnjih 7 dneh.

Na primer, ta teden lahko stavite 500 $ s pravim denarjem in izgubite polovico zneska. V tem primeru, Stava N1 bo povrnil 15 % zneska bonusa, kar je 37,5 € (15 % x 250 €). Največji znesek bonusa, ki ga lahko prejmete na teden, je 100 €.

Kaj bi še morali vedeti igralci stav

vsak bonus za športne stavnice ima določila in pogoje ter N1 Bet's tedenski bonus ni izjema. Za tiste, ki ne vedo, T&Cs zmanjšajo zlorabo bonusov in pomagajo spletnemu mestu za športne stave in stavnikom povečati nagrado.

15-odstotni bonus za vračilo denarja lahko zahtevate le z enim računom enkrat na teden. Kot že rečeno, bonus velja za vaše izgube v športnih stavnicah za pravi denar v zadnjih 7 dneh in se pripiše vsak ponedeljek ob 00:00 UTC. 

Drugi pogoji za to promocijo vključujejo:

  • Stavniki morajo za dvig dobitkov izpolniti zahtevo za 3-kratno stavo.
  • Zahteva za stave je izpolnjena samo pri športnih stavah.
  • Povračilo denarja je na voljo igralcem z vsaj enim pologom.
  • Bonus za vračilo denarja poteče po 24 urah, ko ga stavitelec prevzame.

To je vsekakor odličen bonus za športne stave zvestobe. BettingRanker meni, da je odstotek vračila denarja sprejemljiv, N1 Bet pa je dodal prijazne zahteve glede stav. Toda poskrbite, da boste bonus porabili v 24 urah, sicer tvegate, da ga izgubite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice