Novice

October 8, 2021

SBC vrh CEI v Ukrajini - Naslednji svetovni center tehnologije iger na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

V naslednjih mesecih je bil SBC Summit of CIS, ki ga ponuja Parimatch, ustanovljen z namenom, da pokaže potencial Ukrajine naslednjemu velikemu mednarodnemu centru zavezanosti tehnologije in iger na srečo.

SBC vrh CEI v Ukrajini - Naslednji svetovni center tehnologije iger na srečo

Ukrajina je ena od osrednjih tem serije konferenc in trgovine, na kateri se bodo 13. oktobra v mednarodnem kongresnem centru Parkovy Kiev srečali namestniki operaterjev, dobaviteljev, sodelavcev, vlagateljev in regulatorjev.

Pregled ukrajinskega sektorja iger na srečo

Odločitev ukrajinske vlade, da legalizira igre na srečo, je odprla nov, potencialno ogromen trg za glavne operaterje, vendar je ta država z več kot 40 milijoni prebivalcev priporočila tudi tekme ponudnikov tehnologije.

V preteklosti so v Ukrajini divjali nižji stroški dela visokotehnoloških podjetij, vendar to ni več glavni razlog, zakaj se mednarodna podjetja odločajo za vzpostavitev raziskav in razvoja ter podporo tam.

Država ima visoko usposobljeno prebivalstvo in njene univerze vsako leto sprejmejo 16.000 novih diplomantov. Je že zdaj največja delovna sila IT kvalificirana v srednji in vzhodni Evropi. 

Ukrajina nima le usposobljenega osebja, ki je potrebno za podporo rasti tehnoloških podjetij in razvoja tehnoloških izdelkov, ampak je trg tudi pripravljen pritegniti naložbe in prepoznati potencial za ustvarjanje gospodarstva in delovne sile, ki ga ponuja predana industrija.

SBC Summit CIS je idealno okolje, da izveste več o priložnostih za mednarodne operaterje, ponudnike tehnologij, igre in študije vlagateljev v Ukrajini. Anton Kuchukhidze, predsednik enega od strateških partnerjev dogodka, izjavlja, da je država že na dobri poti, da postane središče odličnosti za sektor.

Nekaj besed Antona Kuchukhidzeja

Dejal je: "Ukrajina bo zdaj javno trdila, da želi postati IT center za industrijo iger na srečo. Ko se je trg iger na srečo v Ukrajini 'zaprl', je bilo veliko različnih tehnoloških podjetij, ki so se odločila delati za zahodna podjetja. Odlično. izdelana programska oprema, več IT platform in različne spletne rešitve, zato je Ukrajina že dolgo znana v svetu iger na srečo.

Zdaj, ko je prišlo do legalizacije, so se direktorji in predstavniki istih podjetij začeli pogovarjati o svojem delu. Približno 10 do 15 največjih svetovnih znamk iger je že imelo pisarne, ki so ustvarile njihove izdelke in pomagale pri njihovem poslovanju po vsem svetu uživati. "Torej, nič ne spremeni ničesar. 

Ukrajina ga začne predstavljati v javni lasti. Poleg tega so ta tuja podjetja povezana nacionalno, interno in zakonito. Zdaj odkrito govorijo o svojih IT ekipah. Zato ima Ukrajina že precej močan položaj, da se ponudi kot središče za ustvarjanje tehničnih rešitev za igre na srečo. "

Dnevni red konference vrha SBC GOS ponuja seje, ki vključujejo težave, ki so neposredno povezane z operacijami, ki temeljijo na Ukrajini in vzhodni Evropi, vključno z "zagotavljanjem priložnosti za stave in igranje iger v Ukrajini", "Naložba v prihodnost, zaposlovanje in zadrževanje", in "Vzpon CIS kot globalnega tehnološkega centra iGaming"

Kaj prinaša prihodnost?

Delegati lahko pričakujejo tudi vsebino športnega sponzorstva, spremembe zakonodaje o davku na prostoživeče živali v Ukrajini, priložnosti, ki jih ustvarjajo zakonske spremembe v CIS in Vzhodni Evropi, rast eSport-stav in strategije uspešnega lokaliziranega trženja.

Poleg konference je razstava, na kateri boste videli 20 vodilnih dobaviteljev, ki prikazujejo najnovejše inovacije, in dogodek "Night Networking" na elegantnih lokacijah v Kijevu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice