Novice

August 14, 2023

TonyBet podpisuje pogodbo s podjetjem BetMakers za integracijo vgrajene rešitve Racebook

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

BetMakers, vodilni ponudnik B2B stavnih storitev, je podpisal pogodbo s TonyBet za vključitev svoje Embedded Racebook Solution v spletno platformo za športne stave. Ta rešitev bo igralcem TonyBet omogočila dostop do številnih kvot za konjske dirke, vključno s fiksnimi in pari-mutuel trgi.

TonyBet podpisuje pogodbo s podjetjem BetMakers za integracijo vgrajene rešitve Racebook

Rešitev na ključ bo pospešila uvedbo vertikale konjskih dirk TonyBet. Zagotavljal bo tudi profesionalne storitve trgovanja in upravljanja s tveganji poleg ustvarjanja bolj gladke izkušnje pri stavah. Končni cilj tega sporazuma je strankam omogočiti regulirano spletno mesto za športne stave bogatejšo izkušnjo stav na konjske dirke.

Alex Haig, produktni direktor in državni vodja za EN trge pri TonyBet, je komentiral pogodbo in je dejal, da je podjetje vedno zavezano svojim strankam zagotavljati visokokakovostne storitve stav in iger na srečo.

Dodal je:

»Vključitev BetMakers Embedded Racebook Solution je korak k izboljšanju naše platforme na zelo priročen in hiter način za trženje, hkrati pa ohranja visoko raven kakovosti in nagrajujoče potovanje strank. Zelo smo navdušeni nad sodelovanjem z BetMakers pri razvoju resnično globalni dirkalni izdelek."

Z vgrajeno rešitvijo Racebook bodo igralci stav na estonskem stavnem mestu nemoteno sodelovali z vsebino konjskih dirk, vključno s prenosom v živo.

Joey Carroll, direktor poslovnega razvoja in partnerstva pri BetMakers, pa je dejal, da je podjetje navdušeno nad sodelovanjem s TonyBet.

Dodal je: 

"Rešitev Embedded Racebook Solution, ki se neopazno umešča v TonyBet-ovo športno stavnico in platformo iGaming, bo pozitivno prispevala k stavnim izkušnjam njihovih pokroviteljev, saj bo ponudila popoln koledar skoraj vedno prisotnega dirkalnega navdušenja z vsega sveta."

Carroll je poudaril, da so konjske dirke ključnega pomena za vsako športno stavnico, saj zagotavljajo zanimivo stavno izkušnjo.

"Veseli nas, da ne le zagotavljamo to vertikalo igralcem TonyBet, ampak tudi podpiramo nadaljnjo rast in trajnost konjskih dirk prek našega partnerstva," je nadaljeval Carrol.

To ni edini posel, ki ga je TonyBet sklenil v zadnjem času, saj še naprej širi svojo globalno privlačnost. Junija 2023 TonyBet in Booming Games podpisal sporazum prenesti vsebino razvijalca Španija. Pred tem, aprila, je TonyBet postal uradni stavni partner za kanadsko Premier ligo v Kanada.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice