Novice

July 31, 2023

Twitch prepove predvajalnikom v živo oglaševanje spletnih mest za stave Skin

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Stave na e-šport so postale ogromen pojav med ljubitelji tradicionalnih športnih stav. Ta vrsta stav omogoča igralcem, da napovejo izide tekem e-športov, kot so Valorant, CS:SO, Dota 2 in druge.

Twitch prepove predvajalnikom v živo oglaševanje spletnih mest za stave Skin

Poleg vlaganja pravega denarja nekatera spletna mesta omogočajo stavnikom, da igrajo stave z uporabo svojih igralnih preoblek (deli videza likov iz video iger) in drugih dragocenosti. S tem se vodilni razvijalci iger, kot sta Valve in Riot Games, že dolgo borijo.

Zdi se, da so njihova prizadevanja uspešna, potem ko je Twitch, vodilno spletno mesto za pretakanje v živo, posodobilo svojo politiko platforme in kriminaliziralo promocijo vsebine Skin Gambling. 

Med odgovorom na eno od vprašanj svojih sledilcev je podjetje za prenos v živo izjavilo: 

"Naša politika ne dovoljuje nobene promocije ali sponzoriranja Skin Gambling".

Pretočni velikan, ki je v lasti Amazona, se je pred kratkim lotil tako imenovane "nelicencirane igralne vsebine". Lansko leto, Twitch je prepovedal svoje streamerje od igranja igralniških iger, vključno z namiznimi igrami in igralnimi avtomati na nelicenciranih mestih za igre na srečo. Poleg tega je posodobljena politika navedla, da Twitch ne dovoli pretakalcem, da zagotovijo napotitve povezav za igre na srečo in mesta za športne stave.

Twitch je bil občasno deležen kritik, ker ne zatira nezakonite vsebine na svoji platformi. Pretočna predvajalnika, kot sta Tyler 'Trainwreck' Niknam in Adin Ross, sta prejela veliko kritik zaradi igranja in oglaševanja priljubljenega spletnega mesta za igre na srečo s kriptovalutami v Združene države njihovi skupnosti.

Odziv na zadnjo omejitev, E-športi opazovalci so poudarili, da še vedno obstajajo vprašanja o Twitchevi prepovedi spletnih mest za stave Skin. Spremenjen pravilnik o platformi lahko povzroči nevšečnosti za organizacije, kot je G2 Esports, ki je nedavno sodelovala s CSGORoll, spletnim mestom za stave Skin.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice