Novice

August 1, 2023

Uživajte v dobitkih pri športnih stavah s 100-odstotnim stavnim zavarovanjem pri 1xBet

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

1xBet je eno tistih spletnih mest za športne stave, kjer ne boste nikoli zgrešili. Stavnica ima več kot 20 let izkušenj z zagotavljanjem konkurenčnih kvot v številnih športih. Da bi povečali vaše možnosti za uspeh, stavnica ponuja številne bonuse in promocije, vključno s 100-odstotnim stavnim zavarovanjem. Torej, kaj točno je ta promocija in kako jo lahko zahtevate? Preberite, če želite odkriti!

Uživajte v dobitkih pri športnih stavah s 100-odstotnim stavnim zavarovanjem pri 1xBet

Kaj je 100 % stavno zavarovanje pri 1xBet?

Mnogi regulirana spletna mesta za športne stave stavnikom ponuditi alternativo za zavarovanje svojih stav. Kot pove že ime, zavarovana stava omogoča igralcem, da ponovno pridobijo svoj vložek, če potrdilo o stavi izgubi. Stavniki lahko zavarujejo del vložka ali celotno stavo.

S to definicijo v mislih 1xbet omogoča zavarovanje do 100% vaše stave. To pomeni, da lahko jamčite za delež v celoti ali delno. Upoštevajte, da je to plačana storitev, kar pomeni, da se stroški zavarovanja razlikujejo glede na trenutne kvote. Prav tako zavarovanje velja samo za enojno ali zbiralno stavo.

Tu je primer, kako deluje 100-odstotno zavarovanje stav: lahko stavite 10 € pri kvoti 1,5 in želite zavarovati 100 % stave. V tem primeru 1xbet ponuja zavarovanje v višini 5 €, ki bo bremenilo vaš račun, če se strinjate. Če stava zmaga, prejmete skupno 15 € (kvota 1,5 x 10 €). Če pa ne uspe, vam bo stavnica plačala 10 €, ker ste zavarovali celoten znesek vložka.

Kaj še morate vedeti?

Še ena stvar, ki jo morate vedeti o tem bonus za športne stavnice je, da lahko stavniki sklenejo več zavarovanj za isto stavo. Na primer, za vložek 10 € lahko sklenete 20-, 30- in 50-odstotno zavarovanje. A kot že rečeno, se cena zavarovanja lahko spreminja glede na cene kvot.

Poleg tega skupni znesek zavarovanja ne sme preseči 100 %. Zato ne morete kupiti zavarovanja 20%, 40% in 50% hkrati, ker to presega 100%. Poleg tega vse kriptovalute ne izpolnjujejo pogojev za znesek bonusa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice