Novice

February 16, 2022

Vodnik za stave na zimske olimpijske igre 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Zimske olimpijske igre 2022 so se začele 4. februarja po dolgem čakanju po pandemiji COVID-19, ki je za trenutek skoraj izničila velike športne dogodke. The Zimske olimpijske igre v Pekingu sledi nedavno končanim olimpijskim igram v Tokiu za šest mesecev, kar je nenavadno kratko trajanje glede na to, da je bil dogodek v Tokiu odložen za šest mesecev.

Vodnik za stave na zimske olimpijske igre 2022

XXIV zimske olimpijske igre so posebne iz različnih razlogov. Prvič, Peking se je zapisal v zgodovino kot prvo mesto, ki je gostilo tako poletne kot zimske olimpijske igre, potem ko je slednja debitirala leta 2008. Medtem ko je kitajska prestolnica uradno mesto gostiteljica, bodo dogodki potekali na 13 prizoriščih, razporejenih na treh območja (Peking, Yanqing in Zhangjiakou).

Spletne stave na zimske olimpijske igre

Zimski olimpijski dogodki so običajno krajši od poletnih športov, zato je za športne stava bistveno, da razumejo različne možnosti, ki so na voljo, medtem ko stave na zimske športe za začetek teka.

Preden pogledajo možnosti, ki so jim na voljo, morajo športni stava obvladati zapletenosti stav na zimskih olimpijskih igrah. Kljub temu je tukaj nekaj korakov, ki jih morate izvesti pri vlaganju stav na zimske olimpijske igre 2022:

Izberite športno stavnico

Čeprav se to morda sliši klišejsko, bi moral biti prvi korak k stavam na zimske olimpijske igre 2022 iskanje najboljšega spletnega mesta za športne stave. To bi moralo biti spletno mesto za stave, ki obsežno pokriva dogodek.

Razumeti kvote

Ko se pridružijo spletni športni stavnici za namene stav na zimske olimpijske igre, morajo igralci paziti na ponujene kvote ali pokritost trga, kar bi moralo biti neumno za vsakogar, ki ima nekaj izkušenj s športnimi stavami. Iskanje kvot bi moralo biti enostavno. Vendar pa bi morali spletni stavalci upoštevati dejstvo, da nekatere stavnice ponavadi ignorirajo manj znane športe zimskih olimpijskih iger, kot je curling.

Postavite stave

Stave morajo biti enostavne – izberite ekipo ali športnika in vnesite znesek za stavo. In ko gre za denar, je vedno pomembno poudariti pomen potrebne skrbnosti.

Najboljše možnosti stav na zimske športe

Zimske olimpijske igre 2022 bodo imele 109 dogodkov v 15 športih. Priljubljenost tega dogodka med športnimi stavami še naprej raste, predvsem zaradi rasti priljubljenosti nekaterih športov na dogodku, kot je npr hokej na ledu in hokej. Tudi spletne športne stave ali možnosti za zaslužek so izjemno prispevale k priljubljenosti zimskih olimpijskih iger.

Še vedno je kristalno jasno, da so nekateri zimski olimpijski športi bolj priljubljeni kot drugi. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih dogodkov med igralci stav v zimskih športih.

smučanje

Zimske olimpijske igre pokrivajo številne discipline, povezane s smučanjem. Ta dogodek je v središču zimskih olimpijskih iger v Pekingu, saj je bil predstavljen na vseh zimskih olimpijskih igrah. Nekateri smučarski dogodki v tekmovanju 2022 vključujejo tek na smučeh, hitro smučanje na kratkih progah, smučarski skoki in alpsko smučanje.

Ekipe za ogled - Avstrija, Švica, Italija in Norveška.

Hokej na ledu

Hokej na ledu uživa ogromno privržencev po vsem svetu. Predvsem hokej na ledu je zaslužen za ustvarjanje nekaterih najlepših trenutkov v zgodovini zimskih olimpijskih iger. Ženska tekma ZDA proti Kanadi je običajno užitek za gledanje, pri čemer posamezni ekipi obljubljajo razburljivo tekmovanje. Vse spletne športne stave, ki pokrivajo zimske olimpijske igre, ponujajo kvote za ta šport.

Ekipe za ogled - Kanada, Rusija, Danska in Švica

Deskanje na snegu

Deskanje na snegu je igra spretnosti, ki želi pokazati atletske sposobnosti in pogum. Zaradi teh dejavnikov je zelo privlačen za športne stava. Na zimskih olimpijskih igrah športniki sodelujejo v petih disciplinah deskanja na snegu – Paralelni veleslalom, Snowboard Cross, Slopestyle in Blog Air.

Posamezniki za ogled - Shaun White, Chloe Kim

Bob

Bobsled je znan tudi kot Bobsleigh, najljubši navijač na katerem koli dogodku zimskih olimpijskih iger. Romantika bobsleda je v veliki meri pripisana faktorju hitrosti, ki je vgraviran v igri, ki vidi, da se tekmeci pri pločevinkah premikajo s hitrostjo do 85 mph. Tekmovanja v bobu so sestavljena iz štirih dogodkov. Sem spadajo dva moška, dve ženski, štirimoški in ženski monoob.

Ekipe za ogled: Nemčija, Švica, Amerika, Jamajka

Priljubljene vrste stav na zimske olimpijske igre

Dogodki na zimskih olimpijskih igrah imajo veliko možnosti za spletne športne stave. Poznavanje športa je ključnega pomena, to pa zahteva raziskave ali obsežno znanje, da se lahko odločamo na podlagi informacij. Kljub temu so tu vrste stav, ki so običajne za spletne stave na zimskih olimpijskih igrah.

  • Dokončni zmagovalec: Stave na posameznika ali ekipo, ki bo verjetno zmagala.
  • Tekme: Ta stava zahteva, da stave izberejo športnika, za katerega menijo, da se bo v katerem koli dogodku odrezal bolje od drugega.
  • Zmagovalna marža: Stave na število točk ali sekund, s katerimi bo zmagovalec zmagal.
  • Zmagovalna ekipa/skupaj medalja: Ta stava se odmika od posameznih športov, temveč od splošne uspešnosti države na olimpijskih igrah.

Nasveti za stave na zimskih olimpijskih igrah

Spletne zimske športne stave se ne razlikujejo od vsakodnevnih spletnih športnih stav. Kot vedno, še vedno velja zlato pravilo športnih stav: naredi domačo nalogo. Poleg tega, ker je lahko težko ponuditi nasvete, specifične za šport, veljajo naslednji splošni nasveti.

  • Preučite discipline in njihova pravila
  • Raziskave! Raziskave! Raziskave! – uporabite tehnologijo v svojo korist
  • Sprejmite odgovorno igranje na srečo
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice