Novice

July 4, 2023

Začnite svoje tedenske zmagovalne nize pri Betreels z brezplačnimi stavami ob ponedeljkih!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Športne stave so lahko neprizanesljive, zlasti za tiste z majhnimi denarnimi vložki. Običajno je, da se na začetku tedna znajdete brez ničesar, če nekaj vaših parlay nog čez vikend ne uspe. Iz tega razloga je BettingRanker vedno na preži, da vam pomaga najti fantastične tedenske bonuse za povečanje vašega občutljivega bankrolla.

Začnite svoje tedenske zmagovalne nize pri Betreels z brezplačnimi stavami ob ponedeljkih!

Ta teden se iskanje ustavi pri Betreelsu, stavnem mestu iz leta 2016 z licencama v Združenem kraljestvu in na Malti. Igralnica obljublja, da bo vaš teden začela veselo s promocijo Free Bet Mondays. Torej, če ta bonus zveni kot nekaj, kar želite, nadaljujte z branjem!

Kaj so brezplačne stave ob ponedeljkih pri Betreels?

Brezplačne stave ob ponedeljkih so a bonus za športne stavnice zasnovan tako, da bo ponedeljek vaš najljubši dan v tednu regulirano mesto za stave. To je depozitni bonus, pri katerem morate položiti vsaj 50 $ in skleniti kvalificirano stavo v višini najmanj 50 $ na katerem koli športnem dogodku, da zahtevate brezplačno stavo v vrednosti 20 $. Ne pozabite uporabiti FBM bonus kodo, ko zahtevate ta bonus.

to depozit bonus je na voljo za zahtevek od ponedeljka od 00:00 do 23:59 GMT. Nobena stava po tem obdobju ne bo upravičena do promocije. 

Pogoji in določila za brezplačne stave ob ponedeljkih

Stavniki morajo dobitke iz bonusa za polog odigrati 1x, preden ga pretvorijo v dvigljivo gotovino.

Na primer, lahko uporabite brezplačno stavo 20 $, da sklenete stavo in osvojite 80 $. Če se to zgodi, morate staviti še 80 $, preden podate zahtevo za izplačilo pri Betreels. Če imate malo izkušenj z spletne športne stave, boste vedeli, da je to ena najbolj prijaznih cen daleč naokoli.

Poleg zahtev glede stav so spodaj še dodatna določila in pogoji za bonus pri Betreels:

  • Bonus in vsi iz njega ustvarjeni dobitki potečejo v 7 dneh.
  • Najvišji znesek konverzije za bonus je 200 USD.
  • Vsi registrirani igralci lahko vsak mesec prejmejo do pet bonusov za brezplačne stave.
  • Igralci ne morejo zahtevati bonusa, če imajo aktivno promocijo.

Zahvaljujoč prijaznim pogojem je ta tedenski bonus eden najboljših, ki jih lahko zahtevate na spletu. Torej, izpolnite zahtevo za 1x stavo in dvignite svoj denar!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Potopite se v vznemirjenje: Keenelandovi prihajajoči izbori Doubledogdare Stakes

Novice